Талант на Черноморец с тежка контузия

Кирил Киров ще отсъства от терените най-малко 6 месеца

Талант на Черноморец с тежка контузия

Талантът на Черноморец (Бургас) Кирил Киров ще отсъства от терените най-малко 6 месеца, а в зависимост от възстановяването този период може и да се увеличи, тъй като операцията, която го очаква не е никак лека. 18-годишният ляв защитник има скъсана кръстна връзка и менискус, което предполага тежка операция и дълъг възстановителен и рехабилитационен период. 

 

В близките дни младокът, който играе и за мъжете, и за старшата възраст, ще се подложи на интервенция в софийска клиника. Киров се контузи по време на мача на 19-годишните на Черноморец като гост на ФК София в наглед безобидна ситуация. Веднага след края на мача обаче настъпи сериозна болка, което беше индикация за проблем. В същото време от клуба обявиха и няколко контролни срещи, които са организирани за зимната подготовка. 

 

Първата проверка е срещу Созопол на 20-и януари, като вероятно ще се играе в Бургас, тъй като старши треньорът на созополии Румен Димов избягва да играе у дома заради терена. Следващите са на 27-и януари, когато резерви и младоци ще излязат срещу 19-годишните на Нефтохимик, на 3-и февруари с Поморие. 

 

На 10-и февруари все още не е ясно дали съперник ще бъде Странджа (Средец) или Ураган (Бояджик), на 17-и февруари е насрочена проверка с лидера в Югоизточната В група Несебър. Има уреден и един спаринг за юношите (младша възраст). На 17-и февруари момчетата на треньора Росен Кавръков ще срещнат четвъртодивизионния Свети Никола (Бургас), а за тях се чака отговор и от турския Кърклисеспор. 

 

В същото време от школата на Арсенал изпратиха точно преди Нова година анализ за шефа на школата на Черноморец Бургас Николай Кръстев. Подписано от Матю Роуз, писмото е пълно с похвали за доскорошния възпитаник на академията на Черноморец Станислав Дюлгеров, който от лятото е в английския отбор. 

 

"Ние сме много щастливи от факта, че Стан е при нас. В първите 12 месеца ние гледаме да подобрим неговите актуални технически качества и сме много щастливи, че той вдига нивото на работа с топката и с двата крака. Той показва, че е много добър на скорост и в игрите 1 срещу 1. Много е важно, че Стан обича да побеждава и дори и срещу по-големи момчета не се плаши да влиза в единоборства. Пред него стоят и предизвикателствата на Новата година, с които сме сигурни, че ще се справи, пише още в писмото. 

 

"Щастлив съм от от работата на Станислав в първите 6 месеца на новото място. За момче на 12 години той показва невероятна зрялост, истински мотивиран и амбициран е в своите задачи в училище и на футболния терен. Позитивният анализ за Станислав го мотивира още повече. Но и треньорът му и екипът в Черноморец бяха свършили страхотна работа преди да замине на проби, коментира пък агентът, който осъществи трансфера Антъни Раво от агенцията Скаутинг тийм.

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки