Манчини глобява Балотели с две седмични заплати за изцепка в нощен клуб

Само ден преди мача с Болтън Супер Марио избухвал в нощен клуб до 2:45 сутринта, но бе титуляр и вкара

Манчини глобява Балотели с две седмични заплати за изцепка в нощен клуб

 

Треньорът на Манчестър Сити потвърди, че ще глоби Марио Балотели с максималните възможни две седмични заплати, ако подозренията, че нападателят е разпускал до малките часове в петък сутрин се окажат истина.

Преди мача с Болтън се появиха информации, че Супер Марио е бил в нощен клуб в Манчестър до 2:45 в петък сутрин, по-малко от 48 часа преди мача с отбора на Мартин Петров.

Въпреки това Балотели започна като титуляр на „Етихад” и вкара важния втори гол при успеха на „гражданите” с 2:0. Манчини се пошегува по темата с думите:

„Марио игра добре. Имаше много шансове да вкара и може би следващия път, ако си легне по-рано ще може да отбележи 3-4 гола.” Мениджърът заяви, че не знае дали твърденията за нощните забавления на Балотели са верни, но смята да глоби своя играч, ако това е истина.

„Утре (неделя) ще говоря с него, защото ще бъде много разочароващо, ако това е вярно. Той е професионален футболист, който може да си позволи да остане извън дома си преди мача до 2 през нощта. Ако е направил така, ще го глобим с максималната заложена в правилника санкция (бел. ред. две седмични заплати).”

Относно победата с 2:0 над Болтън спецът Манчини каза: „Агуеро, Силва и Сабалета бяха изморени от мачовете с националните отбори. Те тренираха само веднъж с отбора преди този мач. Ако ги бях пуснал, рискувахме много, както направихме със Сабалета, който беше много уморен, но трябваше да играе заради контузията на Майка Ричардс. Победата беше важна, защото играехме срещу един амбициран отбор. Трудно е, когато не вкарваш, а ние изпуснахме 4-5 гола. Можеше да бъде и още по-трудно”.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки