Янчев: Това е най-щастлив ми миг от 4 месеца насам

Днес се почувствах жив, каза капитанът на ЦСКА

Янчев: Това е най-щастлив ми миг от 4 месеца насам
Това е най-щастлив ми миг от 4 месеца насам – откакто декември изиграх последния ми мач. Днес се почувствах жив, каза капитанът на ЦСКА Тодор Янчев след мача срещу Видима (1:0), в който халфът започна от 1-вата минута.  
 
„Всичко, което постигна отборът докато ме нямаше… Това са едни перфектни момчета. Горд съм, че съм с тях и че са ми съотборници. Надявам се да постигнем нашата мисия. Но нека мач за мач. ЦСКА има една единствена цел като почва първенството – шампионска титла и след това всичко по реда си. Така винаги е било и така ще продължава”, коментира Янчев.
 
Той продължи, намеквайки: „За мен като има правила, трябва да се спазват и никой да не допуска да му се влияе по някакъв начин. Защото ние сме също хора. Покрай нас също има много близки, които изживяват нещата. Феновете и те. Клубът също. Като има някакъв скандал, ние играчите сме за справедливо решаване на изтърпяване на наказанията. Можехме да тренираме с отбора, не тренираме. Благодаря на Лили Видева. Леката атлетика не  като футбола, но й благодаря. На всички благодаря за подкрепата.”
 
„Предния път бях доста емоционален, защото в един етап не разчиташ на себе си. До този момент не съм бил зависим от никого. В живота ми не съм се молил на никого. Трябва да има справедлив процес и ние да изтърпим това, което заслужаваме да изтърпим. Гледаме и в другите страни с нашия случай – има по 1 месец наказания, по 3. Сега е излишно да коментираме. Но аз казах пред всички инстанции до момента. Каквото и да отсъдят, живи и здрави. Те са едни професионалисти никога не съм се съмнявал в тяхната лоялност. Мога само да благодаря на хората, които разглеждаха нашите неща.”
 

„Ще отстояваме каквото имаме, да… Просто искахме да е справедливо. Но след като виждаме, че някои неща не ги правят по закон, ще си търсим правата. Но най-важното за мен е да не се излагаме като нация. Трябва да си решаваме всичко на местно ниво, а не да ходим по цяла Европа и да ни гледат като…”, отговори Янчев на въпрос дали случаят ще бъде решен от европейски съд при неблагоприятно развитие на 5 април.  

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

Масови уволнения в ЦСКА след фиаското

Стамен Белчев си тръгва, остана с победата над Левски

ГРОЗНО! Фенове на ЦСКА прекратиха баража (ВИДЕО)

Кошмар с кръв и безчинства спря срещата с ЦСКА 1948

Евтимов: Готов съм за дузпи

Вратарят титуляр във възловия бараж

ЦСКА с голям жест към феновете заради разочароващия сезон

Билети по лев за баража с ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки