Много емоции във втория ден на Ариана Аматьорска Лига в Пловдив (снимки)

Финалната фаза на Ариана Аматьорска Лига в Пловдив предлага интересни двубои със зрелищен футбол, а за зрителите на трибуните - много емоции

Много емоции във втория ден на Ариана Аматьорска Лига в Пловдив (снимки)

Финалната фаза на Ариана Аматьорска Лига в Пловдив предлага интересни двубои със зрелищен футбол, а за зрителите на трибуните - много емоции. 16-те отбора, достигнали до групите в турнира, се впуснаха вчера в борбата за първото място. През втория ден от финалната фаза в Пловдив ще станат ясни четвъртфиналистите, които ще спорят за титлата и уникалния шанс да се изправят срещушампиона на България по футбол за сезон 2011/2012. 

 

Условията за игра на „Ариана Арена“ на пл. „Централен” пред Пощата са отлични при хубаво слънчево времe. През втория състезателен ден отборите на „ATB“, „Интернационали“ и „Калояново“се очертават като фаворити за първите места в своите групи. Група C остава най-оспорваната в надпреварата. Тимовете на „Анонимниците“ и „Скрита Сила“ разделят първото място в групата с по 4 точки.

 

Футболната легенда Христо Бонев ще наблюдава финалния двубой в неделя и ще награди победителите в турнира. Решителният мач за титлата на Ариана Аматьорска Лига „под тепетата” започва утре в 16.20 часа. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки