Росарио Сентрал удари Гремио с ранен гол (ВИДЕО)

Атлетико Минейро направи 0:0 с Расинг Клуб

Росарио Сентрал удари Гремио с ранен гол (ВИДЕО)

Марко Рубен се разписа през първото полувреме за победа на аржентинския Росарио Сентрал с 1:0 срещу Гремио в първи мач от осминафиналите на турнира Копа Либертадорес. Двубоите на Расинг Клуб (Аржентина) срещу Атлетико Минейро (Бразилия) и Насионал (Уругвай) срещу Коринтианс (Бразилия) пък завършиха при нулеви равенства.

Защитата на Гремио се пропука още в 14-ата минута на срещата, когато Херман Ерера подаде на Рубен и той стреля с първото си докосване, за да вкара топката във вратата на Марсело Грохе. Аржентинците спечелиха срещата в Порто Алегре със скъпоценния гол на Рубен и вече имат предимство за реванша, насрочен за 6 май от 1:15 часа сутринта българско време.

Венецуелският Депортиво Тачира победи с 1:0 мексиканския УНАМ Пумас във вторник, докато Уракан от Аржентина и Атлетико Насионал от Колумбия завършиха наравно 0:0 в Буенос Айрес. Юбер Москера вкара единствения гол в срещата в Сан Кристобал, след като се възползва от центриране на Карлос Серменьо в 50-ата минута. Пумас получи и още един неочакван удар в 69-та минута, когато десният бек Марсело Алаторе получи втори жълт картон и отпадна от сметките на старши треньора Гийермо Васкес за реванша, насрочен за четвърти май от 5:45 часа сутринта българско време.

Останалите мачове са насрочени за днес и утре, като в най-интересния от тях аржентинският Расинг Клуб приема бразилския Атлетико Минейро.

Осминафиналите продължават с още три двубоя ранните часове на петъчния ден.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки