1. Novsport
  2. Втора лига
  3. Зрелищно 4:3 между Спартак (Плевен) и Пирин в Елитната до 19 г.

Зрелищно 4:3 между Спартак (Плевен) и Пирин в Елитната до 19 г.

Юношите на Пирин, състезаващи се в елитната група до 19 години, загубиха в зрелищен мач с 3:4 от Спартак (Плевен). Двубоят се игра при постоянен дъжд и изключително тежък терен, който спомогна за многото голове в мача

Зрелищно 4:3  между Спартак (Плевен) и Пирин в Елитната до 19 г.
Юношите на Пирин, състезаващи се в елитната група до 19 години, загубиха в зрелищен мач с 3:4 от Спартак (Плевен). Двубоят се игра при постоянен дъжд и изключително тежък терен, който спомогна за многото голове в мача.

”Зелените” загубиха първото полувреме с два безответни гола, след като домакините се адаптираха бързо към разкаляния и тежък терен.

Веднага след почивката, само за 15 минути, „орлетата” успяха да изравнят резултата с голове на Тони Тасев и Ахмед Адемов. За съжаление този обрат изцеди силите на пиринци, които пътуваха в деня на мача и домакините отбелязаха нови два гола.

В самия край на двубоя отново Тасев  бе точен за крайното 4:3. Следващата среща на пиринци е в четвъртък, когато на базата в Покровник момчетата на Ивайло Андонов се изправят срещу ЦСКА от 17:30.