Димитър Бербатов ще награди на 1 юни победителя в Данониада 2012

Стадион "Българска армия" ще бъде отворен за публика от 9:00 часа в Деня на детето

Димитър Бербатов ще награди на 1 юни победителя в Данониада 2012

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще награди на 1 юни (петък) победителя в 15-ото издание на футболния турнир за деца до 12 годишна възраст Данониада 2012.

Традиционната надпревара се организира от "Данон-Сердика" АД и Министерство на образованието и науката. Шампионът ще получи купата лично от Бербатов, който ще бъде специален гост на церемонията по награждаването. Отборът-победител ще представя България в мачовете за големият трофей на Международна купа "Данон", която ще се проведе на стадион от Европейското първенство по футбол в Полша през септември.

Във финалните срещи на 1 юни един срещу друг ще се изправят осем отбора от цялата България. Стадион "Българска армия" ще бъде отворен за публика от 9:00 часа, когато започват първите срещи. Полуфиналите започват в 10:00 часа, а финалният мач от турнира ще започне в 11:30 часа. Церемонията по награждаването започва в 12:00 часа. Патрон на Международна купа "Данон" и през 2012 година легендата на френския футбол Зинeдин Зидан. Неговата подкрепа за турнира е още един стимул за милиони деца по света да спортуват, да вярват в мечтите си и да не спират да ги преследват.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки