1. Novsport
  2. Втора лига
  3. Папен кани Ради Кирилов в Пирин (Разлог)

Папен кани Ради Кирилов в Пирин (Разлог)

В същото време стана ясно, че Септември (Симитли) ще направи пореден опит да си върне Иво Иванов - Папен от Разлог

Папен кани Ради Кирилов в Пирин (Разлог)

Интересно предложение получи младежкият национал и капитан на дублиращия отбор на Киево Радослав Кирилов по време на престоя си в родния Симитли, предаде кореспондентът на Novsport.com.

Той бе поканен от своя първи братовчед по майчина линия Ивайло Иванов - Папен, който играе в Пирин (Разлог), да подсили редиците на новака в "Б" група. Кири, както е известен в Италия, прие екипа на Пирин, който му подари неговия братовчед, и в кръга на шегата заяви, че ще преосмисли предложението. Също така той призна, че ще държи на видно място в Италия подаръка на неговия братовчед.

Както е известно, Ради Кирилов е желан от ЦСКА, но на този етап няма нищо конкретно по този трансфер.

В същото време стана ясно, че Септември (Симитли) ще направи пореден опит да си върне Иво Иванов - Папен от Разлог. Той бе желан още през зимата, но реши да остане в Пирин (Разлог) и да помогне на отбора да се пребори за промоция в "Б" група.

Юношата на Пирин 2001 сега вече е почти склонен да се върне в Симитли, и съжали за изпуснатия шанс да бъде през втория дял на сезона част от отбора, който победи ЦСКА в турнира за Купата на България.