1. Novsport
  2. Втора лига
  3. Цял отбор иска нови договори със Септември (Симитли)

Цял отбор иска нови договори със Септември (Симитли)

Голмайсторът Калоян Стоянов поиска седмица да реши дали остава

Цял отбор иска нови договори със Септември (Симитли)

 

Финансовият благодетел на Септември (Симитли) и кмет на града Апостол Апостолов преведе среща с всички играчи, чиито договори с клуба изтичат в края на месеца.

Сред тях са Атанас Николов, Димитър Коемджиев, Методи Илиев, Иван Балтов, Антон Тодоров, Тихомир Костурков, Анатоли Лулейски, Велизар Попвасилев, Антон Мангурев, Антонио Михайлов и Калоян Стоянов. Всички те искали договорите им да бъдат подновени.

Единствено голмайсторът на отбора Калоян Стоянов поискал време от една седмица да даде своя окончателен отговор дали остава в отбора, предава кореспондентът на Novsport.com в Благоевград. Останалите всички ще бъдат на първата тренировка на 2 юли от 18.00 часа.

С действащи договори са вратарят Стоян Васев, Цветан Николов и звездата на отбора Андон Гущеров, който е желан от Миньор и Черноморец (Бургас). На срещата с футболистите присъстваха още треньорът Стефан Гошев и изпълнителният директор Методи Стойнев.

Все още не е уточнен лагерът на Септември (Симитли) по време на лятната подготовка. Почти сигурно обаче момчетата на Стефан Гошев ще се готвят 10 дни в местността Предел.

Септември (Симитли) има уговорени вече 4 контролни срещи с елитни тимове .
Контролите:

07..07.2012г., в Ракитово
Септември (Симитли) – Черноморец (Бургас)

10.07.2012г., в Правец
Септември (Симитли) – Монтана

25.07.2012г., в Симитли

Септември (Симитли) – Черно море (Бургас)

04.08.2012г., в Перник
Миньор (Перник) –Септенмври (Симитли)

В близките дни тимът от Симитли се очаква да уточни датите за проверки с още два елитни тима – Ботев (Враца) и Пирин (ГД), както и новакът в „Б” група Пирин (Разлог).