Фенмагазинът на Левски на улица „Тодорини кукли“ затваря

Очакваме ви в новото помещение в Сектор „А“, пишат „сините”

Фенмагазинът на Левски на улица „Тодорини кукли“ затваря

Уважаеми фенове, от петък, 27.05, магазинът на ПФК Левски на улица „Тодорини кукли“ 47 преустановява своята работа. Очакваме всички привърженици в новооткрития ни магазин в Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, пише сайтът на "сините".

Създаденото по европейски модел помещение е разположено на партерния етаж в близост до ВИП входа на самото съоръжение. Може да се стигне до него, както през арката, отвеждаща към Сектор „А“, така и през параклиса на градинката, намираща се в непосредствена близост.

В магазина ще може да откриете богата серия от нови артикули, а налични за продажба ще са и официалните мачови фланелки от новата екипировка на тима за сезон 2016/2017.

Титулярната „синя“ фланелка е с цена 69 лв. и за момента е налична в размери от S до XL. В същите размери и същата цена в продажба е и фланелката от втория резервен екип в жълт цвят.

На цена от 49 лв. пък всеки привърженик може да се сдобие с третата фланелка за сезон 2016/2017, която е в небесно синьо. Тя е налична в размери от 6XS до 3XL.

Магазинът е с работно време от 9:00 до 18:00 часа всеки делничен ден и от 10:00 до 16:00 часа събота и неделя.

Онлайн може да пазарувате тук.

Върни се на стадиона, прибери се у дома!

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки