Петев: Изключително лошо представяне, може и да съм объркал селекцията

„Това е голям шамар, които трябва да се превъзмогне. Който може – има място в отбора, който не може – съжалявам”

Петев: Изключително лошо представяне, може и да съм объркал селекцията

Националният селекционер Ивайло Петев определи представянето на „трикольорите” в турнира „Кирин къп” като „изключително лошо”. Както е известно, тимът записа две загуби, в които допусна 11 гола.

 

„Изключително лошо представяне на нашия обор, причините са доста. Въпроса е да анализираме това, което сме направили. Много лошо представяне на нашия отбор. Знам на какво се дължи. Няма да конкретизирам. Може би в този период на годината не беше много удачно. Трябва да ни е обеца на ухото”, каза селекционерът на летище „София”.

 

„Скандали? Бе глупости. Не знам кой го измисли това нещо. Нека малко по-сериозно”.

 

„Тоя период от годината повече сигурно няма да се получи. Дали съм говорил с господин Михайлов? Това е между нас си. Може и да съм сбъркал със селекцията. Не мисля, че имаме толкова много играчи, които съм оставил тука. Това съм решил”.

 

„Цялата отговорност я поемам аз, футболистите ги оставяме настрани. Сами сте видели какви грешки допуснахме. Това е недопустимо в днешния футбол. Това е голям шамар, които трябва да се превъзмогне. Който може – има място в националния отбор, който не може – съжалявам”, добави Петев.

 

„Може и да има промени в националния отбор. Всичко е отворено към днешна дата. Ние не сме световна сила да избираме от 60 футболисти. Важни са делата, ние сме свикнали да говорим”.

 

„Нормално е да не искат да говорят (футболистите). На екскурзия? Нямаше футболист, който да беше на това ниво, което беше преди два месеца по ред причини.  Трябва да се анализират добре нещата”.

 

„След всяка една загуба вие ме сменяте. Ние сме световна сила, която само да побеждава”, каза още Ивайло Петев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки