Каналите на Diema Extra ще покажат контролите на ЦСКА в Австрия и първите мачове на Славия и Берое в Лига Европа

Опитват да вземат и реваншите на българските представители в първия квалификационен кръг

Каналите на Diema Extra ще покажат контролите на ЦСКА в Австрия и първите мачове на Славия и Берое в Лига Европа
Нова Броудкастинг Груп придоби правата за приятелските срещи, които ПФК ЦСКА 1948 АД ще изиграе по време на подготвителния си лагер в Австрия. Четирите двубоя ще бъдат излъчени директно в каналите на Diema Extra – Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.
 
Кулминацията е контролата срещу 3-кратния носител на Европейската купа Интер Милано, с която турнето на „червените“ ще завърши на 14 юли. Първият мач - на 3 юли, неделя, срещу германския Вюрцбургер Кикерс – ще бъде показан по Diema Sport от 17:30 ч. На австрийска земя ПФК ЦСКА 1948 АД ще играе още с руския ФК Краснодар, в четвъртък, 7 юли, от 19:15 ч., по Diema Sport 2 и с украинския колос Динамо Киев в неделя, 10 юли, от 18:00 ч., по Diema Sport 2.
 
Медийната група вече придоби и правата за домакинските мачове на Берое и Славия от първия квалификационен кръг на Лига Европа. „Белите“ се завръщат на европейската сцена след 20-годишно отсъствие и ще се изправят срещу полския Заглебие Любин. Мачът е в четвъртък, 30 юни, и ще бъде излъчен пряко по Diema Sport от 19:30 ч. Час по-късно и Берое стартира евроучастието си в Стара Загора - срещу босненския Радник Биелина. Футболните фенове ще могат да проследят и този мач директно - по Diema Sport 2. Нова Броудкастинг Груп работи усилено, за да осигури на своите зрители и ответните двубои на българските представители в този кръг на турнира, се казва в прессъобщението им.
 

През юли ще се продължи и с излъчването на Първа професионална лига на българското първенство. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки