Фенове на ЦСКА готвят протест на "Орлов мост" в 19:48

Привържениците искат още днес от БФС да обявят завръщането на "армейците" в елита

Фенове на ЦСКА готвят протест на "Орлов мост" в 19:48

Фенове на ЦСКА се органи­зират в социалната мрежа Facebook за протест днес в 19:48 часа на „Орлов мост". Привържениците са в готов­ност да блокират централно­то столично кръстовище, ако и през настоящия ден ня­ма развитие по казуса „ЦСКА".

Очаква се днес от БФС най-после да обявят офи­циално завръщането на ар­мейците в А група, пред кое­то реално няма никакви преч­ки. Да не говорим, че Правната и Лицензионната комисия на футболния съюз са дали зе­лена светлина на червените. От БФС обаче се почесват и размотават по някаква при­чина...

Така феновете на ЦСКА са в протестна готовност и ако отново няма развитие около ситуацията с клуба, те ще блокират „Орлов мост".

„Армейци, настъпи най-тежкият момент в нашата славна история! Криминални типове са близо до унищоже­нието на великия ни клуб! Призоваваме всички държав­ни органи да вземат незабав­ни мерки и ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков да бъ­де до сряда (б.р. - днес) в Пър­ва професионална лига през новия сезон. След това очак­ваме и бързи решения за стадиона и Панчарево. В случай че желанието ни не е удов­летворено, призоваваме всички армейци в сряда (б.р. -днес) от 19:48 часа да се чакаме на „Орлов мост", ако няма решение за А група!", призо­ваха привърженици във Facebook групата „ЦСКА Про­тест".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки