Левски обеща, че ще разреши проблемите с билетите

Непочистените седалки в сектор А също били взети под внимание

Левски обеща, че ще разреши проблемите с билетите
Тръст „Синя България” разпространи по-подробна информация от проведеното съвместно заседание на Управителния и Надзорниия съвет на ПФК Левски, на което фенската организация е член.
 
Ето какво съобщиха от тръста:
 
На 02.08.2016 г. бе проведено съвместно заседание между Управителния съвет на ПФК “Левски” АД и Надзорния съвет на ПФК „Левски“ АД. Участие от страна на Тръст “Синя България” взеха председателят Илия Козарев и членът на УС на “Синя България” Десислава Джерманска.
 
Заседанието имаше следният Дневен ред.
 
1. Обсъждане на представянето на първия отбор
2. Обсъждане на настоящата и бъдещата селекция
3. Разни
 
Специални гости на заседанието бяха спортният директор Станислав Ангелов и главният мениджър Андрей Желязков. Двамата представиха подробно своя анализ по първите две точки и запознаха представители на УС със своята работа през последните седмици. Първите две точки преминаха предимно в обсъждания, без взимане на конкретни решения. Бяха отчетени слабости, които се виждат в първия отбор и как могат да бъдат отстранени. Двамата имат задачи поставени от УС и срокове, по които да работят.
 

По точка Разни бяха обсъждани само два въпроса, поставени от представителите на Тръст “Синя България” и след сигналите на наши членове. Става въпрос за проблемите с продажбата на билети за домакиските срещи с Марибор и с Монтана. Както и проблемът с непочистените седалки в сектор А. И двата въпроса бяха взети под внимание и получихме обещание, че ще бъдат разрешени. Още утре представители на ПФК и Тръста ще се срещнат с представители на Тикетпро. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки