Варна заслужава повече от София домакинство на Световната лига по волейбол

Срамно е "Арена Армеец" да стои празна, когато най-добрите отбори в света играят у нас

Варна заслужава повече от София домакинство на Световната лига по волейбол

Не зная дали ще публикувате този материал, но трябва да знаете, че ако финалите на световната купа по волейбол бяха проведени във Варна щяхте да видите какво се нарича спортна (разбираща) публика. Срамно е дори за нашата столица да се провежда финален турнир с 6-те най-силни отбора в света на волейбола и в зала, която събира 12000 зрители, те да се броят на пръстите на ръцете. Кому е нужно да се направи спортна зала за десетки хиляди хора и тя да стои празна дори при такива световни форуми. Ясно е че тези "столичани" не си заслужават подаръка от ББ .

И като го гледам и слушам вечния коментатор Сашо Йовков с грешните (неправилни) коментари - особено по време на срещата Германия - САЩ, че след като взеха 2 гейма САЩ са изпратили Германия в къщи се оказа грешна сметка, защото математиката явно му е слабото място.

И коментарите от говорителя в залата преди мачовете - абе няма такава държава САЩ - има Съеднинени американски щати - преди изсвирването на химна им всеки път се обявяваше а сега ще чуете химна на САЩ. А тогава защо другите ня бяха РБ (България), РП (Полша), РК (Куба) и т.н.? Явно толкова му е подготовката като говорител (с връзки така се получава).

Имам и други коментари като например защо се викат за предварителен разговор специалисти в залата, а не в отделна стая или кабинка? На въпросите, които задаваше водещия, Пушката се навеждаше до устата му за да ги чуе ? Абе нали има слушалки, микрофони и др. техника, като не може да се осигури звукоизолирана стая за интервюто.

Автор: Пламен Бонев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки