Сензациите: Петев вика трима от ЦСКА-София, кандидат за ШЛ иска резерва на Локо (Пд)

Поне трима нови в ЦСКА от 1 септември, Радослав Кирилов аут за още месец и още..

Сензациите: Петев вика трима от ЦСКА-София, кандидат за ШЛ иска резерва на Локо (Пд)

Сензациите в пресата днес, петък, 19 август 2016 година:

„Меридиан мач”: Петев вика трима от ЦСКА-София
Националният селекционер Ивайло Петев е предвидил да включи трима играчи на ЦСКА-София сред избраниците си. Специалистът ще се довери на Антон Недялков, Божидар Чорбаджийски и Преслав Йорданов. Първите двама са бранители, а Преслав е централен нападател, където проблемите в националния са най-големи. Преди няколко дни легендата на „червените" Петър Жеков призова Недялков да бъде извикан при „лъвовете". Тримата ще попаднат в групата за мачовете с Люксембург, Франция и Беларус. Очаква се селекционерът да обяви играчите от родното ни първенство в понеделник (22 август) или най-късно вторник. За последното турне на националите в Япония Петев викна един играч от ЦСКА - Чорбаджийски, но не го пусна нито за минута.

„Тема спорт”: Поне трима нови в ЦСКА от 1 септември

Поне три нови попълнения ще подсилят ЦСКА в близките 10-12 дни, разбра Тема Спорт". Отговорните фактори на "Армията" вече на няколко пъти обявиха, че в отбора ще бъдат привлечени още няколко играчи. Те вече са договорени, но имената им се пазят 8 тайна. Известно е само, че ЦСКА се готви да подпише поне с трима нови състезатели. Това ще се случи броени дни след мача с Локомотив Горна Оряховица, който е на 27 август, събота. Така Христо Янев ще може да ги използва за гостуването на Дунав в шестия кръг. Със сигурност дотогава ЦСКА ще е разрешил проблемите си с картотеките. Според информация на Тема Спорт" футболистите, които ще парафират договори с армейците от 1 септември, играят на постовете централен нападател, крило и полузащитник. Червените имат остра нужда от нов футболист за върха на атаката, тъй като в момента Преслав Йорданов е неубедителен, а 8 същото време няма алтернатива. ЦСКА има проблеми и по левия фланг на нападението си, където Христо Янев няма твърдо решение и опитва различни варианти. С клуба ще подпише и полузащитник. В мачовете от първите три кръга си пролича, че потенциалът на настоящия състав на ЦСКА е недостатъчен, за да може да спре хегемонията на Лудогорец. На "Армията" отлично знаят това и ще се подсилят с адекватни на амбициите си състезатели. В същото време стана ясно, че новият клубен портал, който ще е без аналог в България, ще бъде готов в рамките на две седмици. По него от месец и половина работи екип от специалисти

„Тема спорт”: Радослав Кирилов аут за още месец

Около средата на септември ще се върне в игра едно от новите попълнения на Берое Радослав Кирилов, разбра "Тема Спорт". Роденото в Симитли крило претърпя операция от херния, поради което още не е дебютирало за новия си тим в шампионата. Бившият младежки национал игра за зелено-белите в мачовете срещу Радник Биелина и ХИК Хелзинки от първия и втория квалификационен кръг на Лига Европа. Заралии не са приключили с лятната си селекция. На проби в момента са двама чужденци. Испанецът Валтер фернандес (27 г., атакуващ халф) и французинът Давид Манга (27 г., нападател) направиха първи тренировки с Берое и са оставили добри впечатления у старши треньора Александър Димитров. Специалистът не крие желанието си да подсили заралии в офанзивен план. Десният бек Лтанас Зехиров пък е все по-близо до завръщането си в игра. Един от най-добрите играчи на старозагорци през последните два сезона от няколко дни тренира на пълни обороти. 27-годишният футболист пропусна първите мачове от сезона заради контузия. Той дълго време се възстановява и не взе пълноценно участие в лятната подготовка на отбора. Със сигурност от треньорския щаб на Берое ще искат Зехиров постепенно да навлезе в игрова обстановка. Не е изключено бранителят да попадне в групата на Берое още за гостуването на Нефтохимик от четвъртия кръг на Първа лига, което е на стадион "Лазур" в неделя от 19:00 часа. От Националния фенклуб на Берое организират екскурзия за въпросната визита. Цената на пътуването е 10 лева за членове на организацията и 15 лева за всички останали. Автобусите тръгват в 16:00 часа в деня на мача от кръговото на стадион "Берое".

„Меридиан мач”: Кандидат за ШЛ иска резерва на Локо (Пд)

Първенецът на Израел Апоел Беер Шева се ослушва за услугите на вратаря на Локо (Пд) Ясин Ел Харуби, научи „Меридиан Мач". Евреите, които играят плейоф за място в групите на ШЛ, искат сериозно да подсилят състава си, предвид сигурното участие поне в групите на Лига Европа. Президентът на клуба е жена, която ръководи Апоел от 2009 година. След проблем с феновете, бизнесдамата реши да развърже кесията, за да усмири агитката, а Ясин Ел Харуби е в списъка на Апоел Беер Шева. Вратарят е със статута на твърда резерва за Локомотив от началото на сезона. Старши треньорът на „смърфовете" Илиан Илиев не харесва мароканеца и дори не го иска в отбора си. Именно ниската цена на вратаря е една от водещите причини за интереса към него от страна на шампионите на Израел. В същото време наставникът на „черно-белите" Илиан Илиев не направи промяна в групата за гостуването на Черно море, като заложи на същите от разгрома над Монтана. Специалистът възнамерява да направи една промяна в стартовите 11 - да смени опорния полузащитник Георги Вълчев с Ванчо Траянов. Последният не бе възстановен на 100% при гостуването в Ловеч срещу тима на Стевица Кузмановски, но сега ще бъде полезен в състава на „смърфовете".

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки