Едуард Йорданеску: Джордан е много качествен играч, но не е във форма

Преговаряме с Курьор. Трябват ни 2-3 попълнения

Едуард Йорданеску: Джордан е много качествен играч, но не е във форма

Новият старши треньор на ЦСКА-София Едуард Йорданеску остана доволен от победата над Локомотив (ГО), но не бе очарован от играта на своя отбор в дебютния си мач начело на тима. 

Румънският специалист сподели, че отборът води преговори с няколко футболисти, като каза по някоя дума за Джордан и Курьор.

"Искам да отправя поздравление към играчите, защото се постараха. Горд съм да тренирам такъв клуб с такава публика. Имаме малко време, защото сме в началото на сезона. Нямаме много време, но това е положението", започна Йорданеску.

 

"Джордан е много качествен играч, но не е във форма, защото не е играл отдавна. Ще ни бъдат нужни 2 или 3 нови попълнения. Не искам да говоря за Курьор и за трансфери. Би бил решение за нас, но не искам да говоря за това сега", каза румънецът.

 

Йорданеску коментира стила на игра на своя отбор, а отбеляза и пропуските към настоящия момент. Той поздрави Христо Янев за свършената работа, но въпреки това иска да промени облика на отбора.

"Искам да поздравя бившия треньор за работата, която е свършил. Ние трябва да променим някой неща и да вървим напред. Вярвам, че ще вдигна нивото и ще постигнем добри резултати. Това е едно добро начало с победата днес. Видях доста положителни неща, но има да работим върху много други неща. Виждам, че нямат добри отношения чисто човешки. Това трябва да подобрим, защото това е на първо място. Зная, че отбора се е правел лятото и че ще ни трябва време да се изградим. Трябва да бъдем по-фокусирани в наказателното поле. Трябваше ни ранен гол и малко по-високо темпо, но имаме още много да работим. Искам да пресираме постоянно".

 

"Притежавахме повече топката. Вкарахме много топки в наказателното поле, но трябва да бъде по-агресивни".

"Избягвам да говоря с имена за играчите. Трябва да бъдем положителни. Опитахме да сме агресивни, но не трябва да губим лесно топката".

"Трябва да намираме по-добри решения срещу сгъстена защита".

"Те нямаха много добре решения на терена днес. Трябва да им обясня какво трябва да правят те на терена", завърши Йорданеску. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки