Галин Иванов: Целта пред Левски винаги е шампионска титла (ВИДЕО)

Ще дам всичко от себе си за отбора и ще се раздавам във всеки един мач, обеща новото синьо попълнение

Галин Иванов: Целта пред Левски винаги е шампионска титла (ВИДЕО)

Най-новото попълнение на Левски Галин Иванов заяви, че целта пред „сините” винаги е била една – шампионска титла на България. Днес крилото подписа със „сините” до края на есенния полусезон.

„Щастлив съм. Искам да благодаря на ръководството на Левски за тази възможност. Ще дам всичко от себе си за отбора и ще се раздавам във всеки един мач. Аз какви цели си поставям.. разбира се, какви... Шампионската титла – това е винаги било пред Левски, няма какво да го коментирам и да ставаме банални с тази тема. Това е”, накратко обясни Галин Иванов пред Левски ТВ.

Той вече игра в контролата с Локо (Сф) (2:1), но каза, че тя не е мерило нито за неговата игра, нито за тази на отбора.

„Не можем да си правим сметка от този мач. Аз играх за първи път от доста време 90 минути. Добре се чувствам, просто ми трябват още няколко мача да вляза в оптимална форма и ще тренирам всеки ден да съм в най-добрата си форма”.

Той признава, че не познава в детайли елитните отбори в новата Първа професионална лига.

„Да ви кажа честно не съм наблюдавал всички срещи. Наблюдавах Левски в последните 1-2 мача. Хареса ми, че доста голове вкарват, това е истинският Левски, който познаваме отпреди и се надявам да продължи да вкарва по толкова голове и да печелим всеки мач”.

Иванов очаква само едно от мача с Нефтохимик в събота вечер. „Победа разбира се. Всеки мач трябва да означава победа за Левски”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки