Стойчо Младенов отсече, че Мура не трябва да бъде подценяван (+ВИДЕО)

На този етап Мораес е тук, призна наставникът на ЦСКА

Стойчо Младенов отсече, че Мура не трябва да бъде подценяван (+ВИДЕО)

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, даде своето мнение за мача на своя тим срещу Дрита, завършил с победа 2:0 в полза на „армейците”, предаде репортер на Novsport.com. Старши треньорът на „червените” също така заяви, че за момента нападателят Жуниор Мораеш остава в ЦСКА.

Младенов коментира, че съперникът на тима му в днешния мач не е бил на такова ниво, за да стане оспорван мач. "Нямахме възможността да подберем по-добър противник, защото всички отбори си имаха програма и това, което беше предвидено, за да играем срещу либийските отбори, просто се провали. В последния момент трябваше да реагираме, за да търсим противник. Това беше противникът, който намерихме", коментира Младенов.

Той също така заяви: „Времето за пробите приключва, трябва да се концентрираме в това, което ни предстои следващата седмица”.

"Ще се концентрираме върху футболистите, които имат договор с нас", коментира наставникът на ЦСКА.  

През следващата седмица ЦСКА среща словенския Мура в първия мач помежду им от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Относно съперника, Младенов заяви: "Имаме нужната информация, ще запознаем и футболистите в следващите дни с отбора на Мура".

”Никакво подценяване”, отсече Младенов по отношение на срещата със словенския тим, като допълни, че ЦСКА ще се опита да реши крайния победител от сблъсъка още в първия мач в Словения.

Относно нападателя Жуниор Мораес, Стойчо Младенов заяви, че за момента той остава в тима. „На този етап (Жуниор) Мораес е тук и аз се радвам, че е тук”.

По отношение на Антон Карачанаков, наставникът на ЦСКА заяви: "Ще му трябва време и повече игрова практика, за да влезе и да бъде този Карачанаков, който всички ние очакваме".

Кои са новите попълнения вижте тук!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки