"Сините" организира търг "За децата на Левски"

Желаещите ще наддават за фланела от мача с Юргорден, подписана от всички играчи

"Сините" организира търг "За децата на Левски"

Левски организира тръг под наслов "За децата на Левски", съобщи сайтът на клуба. Желаещите ще наддават за фланелка от юбилейния мач с Юргорден, завършил 2:2. 

 

Ето цялото съобщение: 

 

На 10.10.2015 г. отборът на ЛЕВСКИ и шведския Юргорден завършиха 2:2 в двубой по случай 50-годишния юбилей на "сините" в Европа. Един мач и много мигове, които ще останат завинаги в съзнанието на привържениците.

 

Днес, година по-късно, “Сини инициативи” дава възможност на феновете на ЛЕВСКИ да се включат в благотворителен търг под мотото “За децата на ЛЕВСКИ”, с който едновременно да се сдобият с незабравим спомен от мача и да подадат ръка на най-големия капитал на клуба – неговите деца.

 

Търгът стартира във Фейсбук, а крайният му срок е 23:59 часа на 23.10.2016 г.

 

Ще може да наддавате за фланелката, с която се игра юбилейният мач между ЛЕВСКИ и Юргорден, подписана лично от футболистите и на двата отбора. Всички приходи ще се използват за подпомагане на детско-юношеските школи на ЛЕВСКИ. 

 

Условията на благотворителния търг са:

 

- Начало 22 часа на 10.10.2016 г., край 23:59 часа на 23.10.2016 г.

- Началната цена на фланелката е 200 лв. 

- Стъпка на наддаване - 20 лв. 

- Всеки, който желае да участва в наддаването, моля да напише сумата, която предлага като коментар под снимката. 

- За всякакви въпроси, свързани с провеждането на търга, моля пишете лично съобщение на страницата на „Сини инициативи“ (https://www.facebook.com/SiniIniciativi/). 

- Победителят ще бъде оповестен след 00 часа на 24.10.2016 г., след което ще се свържем с него за уточняване на детайлите. 

- За други въпроси, моля пишете ни лично съобщение на страницата на „Сини инициативи“ (https://www.facebook.com/SiniIniciativi/). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки