Шефът на Дисципа: Наказания за Левски и ЦСКА според доклада

ЦСКА вероятно ще отнесе по-сериозна санкция заради рецидив

Шефът  на Дисципа: Наказания за Левски и ЦСКА според доклада

Дисциплинарната комисия на БФС ще Вземе днес реше­ние какво наказание да полу­чи ЦСКА за ексцесиите по време на Вечното дерби. По време на двубоя бяха хвърле­ни куп шишета по играчи на Левски. В момент от среща­та пък факла полетя право към собственика на сините Спас Русев. Тя падна в крака­та му, но настъпи голяма су­матоха, след като гардовете му скочиха да го предпаз­ват. Русев бе изведен от ста­диона със съдействието на полицията.

"Всякаква ситуация е описа­на в наредбите. Ще вземем нужните решения на база как­во е описано в докладите", ка­за председателят на ДК Юри Кучеб пред "Тема Спорт".

"Подобни сцени не са никак приятни, като наказанията зависят от написаното от отговорните лица. Дотук документация не съм полу­чил. Ще се съберем, ще четем правилниците и ще решава­ме. ЦСКА вече имаше едно по­добно наказание - за ударен полицай с последствия след мача с Черно море на "Армия­та". Ако сега има идентично провинение, ще се разглежда ситуация на рецидив. Тогава бе частично затворен Сек­тор А", добави Кучев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки