Гонзо преди Левски: Ще стане оспорван мач

"Това, че се паднахме с отбора на Литекс може да е нож с две остриета", коментира той жребия за Купата

Гонзо преди Левски: Ще стане оспорван мач

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че мачът с Левски от 13-ия кръг на Първа лига ще бъде оспорван. Специалистът добави, че варненци ще направят всичко, за да спечелят срещата. 

 

"Мач с мач не си прилича. Убеден съм, че Левски пак ще играе за победа, така както беше в първия мач. Убеден съм, че не само ние, но и Левски ще променят нещо. Ще стане оспорван мач”, коментира Гонзо пред "Дарик Варна".

 

„Не се наемам да кажа кой ще победи. Вярвам, че нашият отбор ще влезе в мача много по-уверен и по-спокоен. Ние ще отидем да играем футбол и ще се опитаме да спечелим мача”, каза още Иванов.

 

„От жребия съм доволен само тогава, когато отборът продължи. Това, че се паднахме с отбора на Литекс може да е нож с две остриета. Първо може да има фактор подценяване, а от друга страна съперникът ни ще играе на върха на възможностите си, защото ще искат да се докажат срещу отбор от по-горна дивизия. Не трябва да приемама мисълта, че едва ли не този мач вече сме го спечелили”, добави наставникът на "моряците".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки