Великов: Вече се убеждавам, че умишлено режат Дунав

"Имаме шанс да вземем точки от гостуването на „Армията", обяви треньорът

Великов: Вече се убеждавам, че умишлено режат Дунав

- Г-н Великов, след като отминаха емоциите и изгледахте отново записа на мача ви с Черно море, какво е мнението ви за представянето на вашия отбор и за съдийството?

 

- Не се е променило много от това, което казах след мача. Каквото и да кажа за съдийството, файда май няма да има. Имаше две стопроцентови дузпи в наша полза, които не бяха отсъдени. Всички видяха това. Не знам защо не ги даде, само мога да предполагам. Ако знам защо със сигурност, ще го кажа. А за нашето представяне истината е, че не играхме добре през първото полувреме. Но през второто се подобрихме. Ако беше дал дузпа, можеше да изравним. Да, пак можеше да загубим, но имахме шанс и да победим.

 

- Какво ще предприеме Дунав след този мач?

 

- Вписали сме след мача в документите, че следва жалба. Сега шефовете гледат отново спорните моменти, за да опишем точно какви са претенциите ни. Аз основните вече ви ги казах.

 

- Вие говорихте ли със съдията Станислав Ставров и какво ви каза той?

 

- Да, говорих. Попитах го защо не дава дузпите, той ми каза и за двата случая, че няма никаква дузпа. След това никакви реплики не е имало от моя страна.

 

- В кои мачове отборът ви бе ощетен досега?

 

- Аз имам претенции основно за три - с Лудогорец, с Верея и сега с Черно море. Срещу Верея помните какво стана - гол с ръка ни вкараха. С Лудогорец подпирането беше по-тънко. Най-вече при показването на картоните. Това са трите срещи, в които нещата бяха най-фрапантни. Щях да го приема грешките, ако реферите ги допускаха и срещу други отбори. Но не е така. А правилата трябва да са еднакви за всички. А всъщност са коренно различни.

 

- Смятате ли, че умишлено ви ощетяват, след силния ви старт в първенството?

 

- Не искам да повярвам, че е умишлено, но като гледам какво става...Вече все повече се убеждавам, че грешките" са тенденциозни.

 

- Сега ви предстои мач срещу ЦСКА-Coфия. Какво очаквате от него и опасявате ли се от нови съдийски тесли?

 

- Предварително за съдиите не искам да говоря. Можем да вземем точки на „Армията", ако играем, както през второто полувреме срещу Черно море.

 

- Очаквахте ли, че ще се представяте толкова добре в Първа лига. И продължава ли целта да ви е оставане в нея или вече е по-мащабна?

 

- Честно казано толкова добре не съм очаквал да вървим. Целта ни продължава са е оставане в групата. Ако влезем в първата шестица, ще я изпълним... Така че в момента много искаме да се класираме в Топ 6.

 

- Мислите ли вече за зимна селекция. Колко нови играчи ще ви трябват и откъде ще ги вземете?

 

- Мислим. Говорил съм вече с ръководството. Ще ни трябват не повече от 3-4 попълнения. Става дума само за футболисти, които играят в България.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки