Давид Манга иска да напусне Берое

Нападателят е пожелал да разтрогне с клуба и води преговори

Давид Манга иска да напусне Берое

Френският нападател Давид Манга е пред раздяла с Берое (Стара Загора), след като самият футболист е пожелал да продължи кариерата си в друг клуб.

Африканецът беше привлечен под Аязмото на 28-и август, но не успя да се наложи сред титулярите, въпреки че остави добри впечатления, когато беше на терена.

Нападателят, който вчера отбеляза гол за старозагорския тим при равенството с Локомотив Горна Оряховица, вече е в процес на преговори с клуба за разтрогването на договора си по взаимно съгласие.

Очаква се това да бъде официално оповестено съвсем скоро. Манга изигра 10 мача с екипа на Берое, в които отбеляза 2 гола. Любопитното е, че и в двата случая негова жертва бе Локомотив Горна Оряховица.

До момента старозагорския клуб вече напуснаха Христофор Хубчев, Васил Панайотов, Маркитос, Педро Маркеш, Неманя Милисавлевич и Александър Колев.

Бразилецът Том и Станислав Дрянов също са сред нежеланите от треньорското ръководство футболисти, но за момента преговорите за скъсването на договорите им не вървят в желаната от Берое посока.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки