Емил Велев: Ще атакуваме ЦСКА от първата минута

Срещу "армейците" е мачът на годината за нас", казва треньорът

Емил Велев: Ще атакуваме ЦСКА от първата минута
Ще атакуваме ЦСКА от първата минута.Това заяви, треньорът на Левски Емил Велев заяви на специална пресконференция преди срещата с ЦСКА, предаде репортер на "Нов Спорт". Проповядвам по-нападателен футбол и вероятно ще има повече хора напред., ще видите един добър Левски утре", добави треньорът на "сините".

Емил Велев обаче показа респекта си към "червените". "Не вярвам ЦСКА да ни изненада с нещо. Отборът има добри изпълнители. Привлякоха сега и Владо Манчев. Ще трябва да се съобразяваме с всички футболисти на ЦСКА, тъй като са много добри. Лично аз винаги съм чакал тези дербита с желание и настроение. Като треньор, искам моят отбор да победи и нещата да си продължат в това темпо, което ние искаме. По-добри от нашите футболисти няма, но забелязвам хубавите неща в противника. Нашите футболисти обаче според мен са по-добри. Да се надяваме, че този мач няма да завърши по-различно от тези с Жилина и БАТЕ. Естествено, че срещу "армейците" е мачът на годината за нас", заяви той.

Участвалият в много дербита треньор изрази надежда, че реферът Станислав Тодоров ще се справи с двубоя. "Станислав Тодоров е добър съдия. За него е първо дерби, аз се надявам да отразява каквото види на терена", заяви Велев.

Старши треньорът на Левски даде яснота и около контузиите в тима. - Рабех вчера получи болки заради удара в Сливен, решихме да му дадем почивка. Жеан Карлос е получил болки в стомашната област. Ще разчитам на всички, които са в групата.

Велев отговори и на критиките, че е псувал журналисти при една от закритите тренировки на Левски. "Не съм псувал журналистите. Това е инсинуация, единственото което направих е защо има хора и не само журналисти и други хора трябва да са извън бариерите. Може малко по грубо да съм се отнесъл, но не съм псувал. Единствено може би съм нагрубил Сашо Диков", заяви нароченият за уволнение треньор.

"Не знам защо феновете не искат Гонзо. Не съм гледал записа, но е жалко, той е играл в Левски толкова години. Не знам защо феновете казват, че отборът няма нужда от него, може би имат нещо в предвид", добави още наставникът на "сините".
Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки