Сензациите в пресата: Янаки Смирнов вариант за Ботев

Виданов отказал на поляци и остава в Локо (Пловдив), нов треньор на "Армията"

Сензациите в пресата: Янаки Смирнов вариант за Ботев

Ето част от заглавията в спортната ни преса в събота, 07-ми януари 2016г.

Тема Спорт: Нов треньор идва на "Армията"


Нов треньор ще започне работа в ЦСКА от следващата седмица, разбра "Тема Спорт". Той ще влезе в щаба на Стамен Белчев в представителния тим. Наставникът ще бъде помощник, като най-вероятно ще се грижи за подготовката на вратарите. Причината за това е, че настоящият такъв Ивайло Иванов е необходим в дубъла, но няма как да съвместява длъжността и в двата отбора. От "Армията" обаче отказаха да потвърдят дали става въпрос за треньор на вратарите и кой ще е той. Но е сигурно, че този специалист не е част от ЦСКА в момента.

Съществуваше вариант някой от наставниците в школата да влезе в щаба на Стамен Белчев, но той е бил отхвърлен. В момента в екипа на треньора са Ивайло Иванов, Даниел Моралес (води и р. 2006 г. в школата), кондиционният специалист Томас Нойберт и неговият помощник Кирил Динчев. Новият треньор ще бъде обявен в понеделник на пресконференцията на Стамен Белчев.


Меридиан Мач: Виданов отряза поляци, остава в Локо (Пловдив)

Защитникът Павел Виданов ще остане на „Лаута", научи „Меридиан Мач". Бранителят, чийто договор изтече в края на миналата година, имаше намерение да подпише с клуб в чужбина, но се отказа в последния момент. Виданов, който игра силно за „черно-белите" през есента, е водил преговори с предпоследния в класирането на полския елит Гурник Лечна. Очаква се в понеделник защитникът да подпише договор с Локомотив (Пд), който да бъде за година и половина.

„Чувствах се отлично на „Лаута". Благодарен съм на клуба и се надявам Локо да спечели пари от мен. Заради това ще подпиша по-дълъг договор", обясни Виданов пред „Меридиан Мач".

Междувременно стана ясно, че Локо ще тества ветерана Роберт Петров. 38-годишният защитник сам е поискал да мине проби на „Лаута". Той се е разбрал за това със старши треньора на Локо Едуард Ераносян, с който заедно спечелиха единствената титла на „смърфовете" през 2004 година. Очаква се Роберт Петров, който за последно беше треньор в Спартак (Пл) и Бдин (Видин), да изкара поне първата част от подготовката преди Едр да реши бъдещето му.


Тема Спорт: Смирнов вариант за Ботев (Пловдив)

Поне трима нови футболисти се очакбат в Ботев Пловдив на първата тренировка за годината в понеделник. Вече са проведени разговори с тях, но имената им ще бъдат обявени, след като пристигнат в отбора. Сред спряганите имена е това на доскорошния нападател на Лудогорец Янаки Смирнов. През есента той игра като преотстъпен в Локомотив Горна Оряховица, но от новака решиха да го освободят. В първите дни на 2017-а той разтрогна своя договор с разградчани и 6 момента е свободен агент. Още един нападател от Лудогорец е сред потенциалните нови играчи. Това е бившият футболист на жълто-черните Цветелин Чунчуков. Той се очаква да бъде преотстъпен като част от сделката за Жоао Паоло. В момента Чунчуков играе за втория отбор на орлите. Там той бе продаден именно от пловдивчани.

В Ботев вече осигуриха временно финансова стабилност, след като вчера официално продадоха своя голмайстор   Жоао   Паоло   на
шампиона Лудогорец. Една от най-важните задачи на спортно-техническото ръководство на жълто-черните ще бъде намирането на качествен заместник на напусналия бразилец, както и привличането на двама добри защитници и вратар. Очаква се до няколко дни да се разбере кои още футболисти ще бъдат освободени от канарчетата.

 

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки