Локо (Пд) привлече Роберт Петров, очакват се още един-двама нови (ВИДЕО)

„Искам да върнем хората на стадиона. Колкото повече хора, значи отборът върви напред”, обяви Едуард Ераносян

Локо (Пд) привлече Роберт Петров, очакват се още един-двама нови (ВИДЕО)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян обяви, че към отбора се е присъединил Роберт Петров. Той каза още, че се очакват още 1 или 2 нови.

 

„Черно-белите” стартират от днес зимната си подготовка. Локомотив ще бъде в Пловдив до неделя и ще тренира всеки ден от 14:00 ч. В неделя пътува до Истанбул, а от там със самолет за Анталия. В югоизточната ни съседка отборът ще изиграе шест контроли, като пет от тях са потвърдени. Два лагера ще се проведат в Турция – първият 14-дневен, вторият – 11. В два различни хотела за разнообразие на футболистите.

 

„Ще има още 1-2 нови попълнения. Група 21 футболисти с 2-3 вратари”, каза Ераносян и обяви какви ще са отношение занапред с медиите.

 

„Един път в седмицата ще правим пресконференции с мени и футболисти. Да не стават развалени телефони. Пред другото време ще помоля да не се занимаваме с питанички”.

 

„Искам да върнем хората на стадиона. Колкото повече хора, толкова по-добре. Значи отборът върви напред, значи имаме точки, значи трупаме победи”, добави наставникът на пловдивчани.

 

„Ще има 1-2 нови не повече. Надявам се да подсилят отбора. Няма да спекулираме. Няма да кажа дали са българи или чужденци. Казах група от 21, значи 1-2 ще освободим”.

 

„Селекцията я правим с оглед на подобряване на играта и да имаме по 2 равностойни на всеки пост. Стремим се да направим конкурентноспособен отбор. За Роберт Петров сигурно много хора ще ми се смеят, но има можещи и неможещи. Няма млади и стари. Ето Ияд Хамуд е на 15 години”.

 

Ераносян добави, че чуждестранен клуб има желанието да привлече Дани Кики.

 

„Не искам да спирам никой от футболистите, ако дойде оферта, която е добра за клуба, не искам да спирам никой да се развива”.

 

„Всеки може да се мечтае. Не вярвам, че има треньор да иска да излезе на терена и да загуби. За мача за Купата не трябва да ни е фикс, защото Лудогорец е класа над всички. Пожелавам им успех срещу Копенхаген. Така се вдига рейтинга на българските отбори”, каза още той.

 

„Как ще протече подготовката е въпрос на виждане на треньорите. Ще направим така, че да изглеждаме максимално добре. ще направим възможно да играем в първата шестица, докъде ще стигнем – времето ще покаже. Аз ще тренирам с футболистите, Тунчев също ще тренира с тях. Локо трябва да е подготвен в защитата”.

 

Едуард Ераносян отказа да коментира класацията на футболист на годината. „Мартин Камбуров е добър футболист, такива като него няма в България”. 

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки