Септември (Сф) изпусна победата срещу Прищина

Асен Чандъров и Костадин Аджов вкараха за Септември, но косоварите наваксаха два гола пасив

Септември (Сф) изпусна победата срещу Прищина

Септември (София) записа равенство 2:2 срещу Прищина (Косово), след като поведе с два гола аванс в мача и допусна изравнителен гол в края на срещата.

Николай Митов заложи на стартов състав - Валентин Галев, Димитър Руйчев, Богомил Дяков, Петър Генчев, Стоян Предев, Янко Сандански, Янко Ангелов, Асен Чандъров, Борис Галчев - капитан, Костадин Аджов и Даниел Пехливанов.

Извън строя останаха Георги Стоичков, Радослав Василев и Васил Добрев, като първите двама получиха почивка поради леки травми, а третият бе повален от вирус.

Още в 3-ата минута септемврийци имаха възможност да открият резултата, след като Костадин Аджов подаде към Даниел Пехливанов в наказателното поле, той видя останалия непокрит с лице към вратата Борис Галчев, който стреля, но топката попадна в ръцете на вратаря.

В 5-ата минута на срещата падна и първият гол за септемврийци, след като Асен Чандъров реализира хладнокръвно от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Костадин Аджов.

В следващите минути играчите на Николай Митов диктуваха темпото на игра и владееха топката, а в 31-ата минута Борис Галчев изведе Костадин Аджов, който се опита технично да прехвърли вратаря, но топката мина на сантиметри от страничния стълб.

Само минута по-късно Борис Галчев асистира на Аджов, който не сбърка и с хубав шут прати топката във вратата на Прищина.

В 36-ата минута символичните гости намалиха резултата след като играч в синьо засече центриране и прати топката във вратата, пазена от Валентин Галев. На полувремето двата отбора се прибраха при резултат 2:1. 

През втората част септемврийци продължиха да са по-активни на терена, като в 55-ата минута Янко Сандански имаше възможност да отбележи след пас от Асен Чандъров.

Николай Митов замени голяма част от футболистите, като на терена се появиха Петър Дебърлиев, Иван Тилев, Петър Тончев, Николай Цветков и Иво Иванов. В 75-ата минута Стоян Предев даде хубав диагонален пас на Николай Цветков, който стреля на сантиметри до гредата.

В 90-ата минута след бърза контраатака играч на Прищина остана лице в лице с Петър Дебърлиев и стреля в далечния ъгъл за 2:2.

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки