Феро: Въпрос на време е да заприличаме на отбор, с който всички да се съобразяват

„Истината е, че ЦСКА разполага с много класни футболисти”

Феро: Въпрос на време е да заприличаме на отбор, с който всички да се съобразяват

Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов поздрави футболистите си за показания дух и характер след загубата с 0:1 от ЦСКА. Той изтъкна, че е въпрос на време заралии да станат отбор, с който всеки в първенството да се съобразява.

„Мисля, че се получи зрелищен мач, независимо че се резултатът е 1:0 за ЦСКА. Като цяло през втората част ние получихме гол в момент, в който бяхме в подем. Изиграхме мача правилно. Предложихме повече агресия, повече дух, въпреки че ситуациите пред нашата врата бяха повече. Получихме гол в момент на липса на концентрация и остана малко време да реагираме. Двете принудителни смени също ни утежниха работата, но аз съм доволен от момчетата. До края бяхме отборът, който иска да вземе нещо от този мач, опитвахме до края да го направим. Когато ЦСКА се огъна и ние имахме превес, ние получихме този гол след миг невнимание. Тежко е да загубиш в последните минути. Доволен съм от поведението. Има още какво да направим. Въпрос е на време да заприличаме на отбор, с който всички да се съобразяват”, каза той.

„Направихме няколко контролни мача в тази система.  Мисля, че Мапуку и Вили са добре сложени, но в някои моменти нещата не се получиха. Двете принудителни промени също се отразиха”.

"Имахме ситуации в които можехме да вкараме. Когато срещу теб играят добре подготвени футболисти и са по-рано селектирани, се получава този превес. До края на мача не се знаеше как ще се развие мачът. Със сигурност не може да имаме 9-10 ситуации, но имахме своите шансове."


„Парадоксалното е, че накрая получихме един гол, предвид хода на мача. Истината е че ЦСКА разполага с много класни футболисти. Ще създават проблеми на всички, с които ще играят. ЦСКА търсеха победата, постигнаха я и им честитя”, добави наставникът на Берое.

„Ние показахме, че се развиваме в правилна посока. Всеки мач стават различни двубои. Колко да е трудна програмата – ние можем да победим всеки от предстоящите съперници, може и да не можем. Важното е да сме с вдигнати глави”, допълни Ферарио Спасов.

"Днес наистина идеята ни беше да имаме по-голяма острота, не само последните 15 минути. Това си е психика, която не може да се изкорени с 1-2 мача. Важното е, че хората ни подкрепиха в мача, благодаря им."

 

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки