Дибала: Ювентус е на едно ниво с Барселона, Реал и Байерн

"В някои отношения даже сме по-добри, защото водим в първенството и сме на полуфинал за купата"

Дибала: Ювентус е на едно ниво с Барселона, Реал и Байерн

Пауло Дибала вярва, че този сезон Ювентус е на едно ниво с най-добрите отбори на континента – Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Тази вечер „бианконерите” приемат Порто в реванш от осминафиналите на Шампионска лига с комфортен аванс от 2:0 от първия мач.

„Има много отбори, които е по-добре да не срещаш от тези, които продължиха напред. Всички имат шанс да спечелят трофея. От началото на турнира този сезон сме на едно ниво с Барселона, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. Ако продължим напред, пак ще сме на едно ниво, ако не и по-добри”, заяви Дибала на пресконференцията на Ювентус преди мача.

„Ние също така водим в Серия А и спечелихме първия мач от полуфинала за Купата на Италия, така че мисля, че в някои отношения се справяме по-добре от тях”.

„Дали можем да спечелим Шампионска лига? На моята възраст, във втората ми година в Ювентус, да спечеля Шампионска лига ще бъде страхотно и нещо лудо. Имам страхотни съотборници, които искат също да спечелят турнира и съотборници, които вече са печелили турнира, така че сме мотивирани да опитаме”.

„Определено искам да имам по-решителна роля в Шампионска лига, както в първенството, но ако продължим да печелим и стигнем до кая, ще съм щастлив и да не го направя”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки