ЦСКА: Всички маски паднаха, враговете ни излязоха наяве

След влизането на още две фирми в търга ЦСКА призовава всички да се обединят

ЦСКА: Всички маски паднаха, враговете ни излязоха наяве

Гриша Ганчев внесе днес на обяд необходимите документи за участие в търга с тайно наддаване за вещите и имуществените права на обявеното в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Малко след 19:00ч. на официалния сайт на ЦСКА излезе обръщение към феновете на "червените", в което се казва, че още три фирми са подали документи за участие в търга. Ето и пълният текст без редакторска намеса на novsport.com:

"Армейци,

Днес маските окончателно паднаха. Враговете на ЦСКА излязоха наяве и се опитват да влязат с взлом в нашия дом. Две подставени фирми (Еко Депозит Солюшънс EООД - гр. Пловдив 4004, район р-н Южен, ул. Силиврия No 20А и Интегрис Лаб ООД - гр. София 1138, район р-н Младост, ул. "Борис Рангелов" No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов са подали заявка за участие в утрешния търг за активите на ПФК ЦСКА АД. Ние не може и не трябва да допускаме това да се случи. Емблемата на ЦСКА принадлежи на ЦСКА и на никой друг.

Утре всички на Армията в 12:00 часа. Всички трябва веднъж и завинаги да разберат, че никой не може да се гаври с ЦСКА!


ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!
"

Крайният срок за подаване на заявките беше днес в 17 ч., а утре в 14 ч. синдик Дора Милева ще отвори всички предложения.

Търгът с тайно наддаване на вещите и имуществените права от масата на несъстоятелността на Професионален футболен клуб ЦСКА АД (в несъстоятелност) е на обща стойност близо 1,65 млн. лв., като включва: недвижимо имущество (земи) за 490 хил. лв., движими вещи за 47 хил. лв. екипи за 16 хил. лв., активи (стоки) за 9 хил. лв., моторни превозни средства за 24 хил. лв., вземания за 88 хил. лв. и търговски марки за 972 хил. лв., съгласно изготвената пазарна оценка.

За участие в наддаването следва да се внесе задатък от 10% от цената, а в последствие наддавачите посочват предложената от тях цена с думи и цифри и подават предложението си в запечатан непрозрачен плик. Офертите се подават от 13 ч. до 14 ч. на 30 март, деня на продажбата, след което ще бъдат отворени от синдик Милева.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки