Карнобат посвети разгромна победа на съотборник в нужда (СНИМКИ)

Момчетата на Георги Калоянов излязоха на терена с фланелки, на които пишеше „Росияне, чакаме те“

Карнобат посвети разгромна победа на съотборник в нужда (СНИМКИ)

Футболистите на Карнобат показаха съпричастност с благородно дело в подкрепа на свой съотборник при разгрома с 6:0 над „Евроколеж“ /Пд/ в мач от 25-ти кръг на Трета лига – югоизточна зона.

Момчетата на Георги Калоянов излязоха на терена с фланелки, на които пишеше „Росияне, чакаме те“. Надписът на екипите бе в подкрепа на Росиян Нейчев, местен талантлив състезател, който проби в мъжкия отбор, но заради здравословни причини временно е извън терена. Ръководство и футболисти стартираха кампания, с която да съберат средства, с които да помогнат за неговото лечение. Така на срещата с „Евроколеж“ бе поставена урна, в която всеки, който имаше възможност и желание, отделяше финансови средства за лечението на младия състезател.

Неслучайно и самата победа отиде на втори план въпреки разгромното 6:0, дошло след хеттрик за едно полувреме на Живко Димов, както и голове на Георги Калоянов (от дузпа), Ангел Лазаров и Петър Колев. Голеадата започна още в 1-ва минута, когато Димов реализира най-бързия гол на карнобатлии в шампионата през сезона. До почивката резултатът бе 5:0, а през втората част момчетата от „Карнобат“ вкараха един гол чрез резервата Петър Колев. Успехът за тях можеше да бъде и още по-категоричен, ако не бяха пропуските в завършваща фаза.

След тази победа „Карнобат“ заема 3-то място с актив от 53 т. В следващия, 26-ти, кръг на Трета лига – югоизточна зона „Карнобат“ гостува на „Марица“ /Пд/. Срещата е на 14-ти април, петък, от 17 ч.

„Искаме да подкрепим морално нашия състезател Росиян Нейков, заради неприятния инцидент, който има с него. Тази победа я посвещаваме на него, с надежда и пожелания за скорошно възстановяване. Той е едно много способно и смело момче. Искаме да изразим съпричастността си с тази победа“, сподели президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов.

„За нас, футболистите, в този мач в главите ни беше само едно нещо – младата ни надежда Росиян. Момчето има проблеми и всички стоим зад него. Тази победа е специално за него. Нищо друго не е важно. Нито класиране, нито голове, нито каквото и да е друго. Искаме момчето да се оправи по-бързо и да се върне на игралното поле“, каза след мача един от голмайсторите в срещата Петър Колев.

Карнобат: Роман Васенев, Стоян Калпаклиев /52 – Митко Митев/, Пламен Димитров, Ясен Тузаков, Димитър Попов /46 – Трендафил Момчилов/, Димитър Петров, Георги Бинев, Живко Димов /46 – Петър Колев/, Яни Николов, Георги Калоянов, Ангел Лазаров

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки