Анчелоти: Всичко се реши в детайлите, главна роля имаше Роналдо

"Късметът ни изневери, случва се да пропуснеш дузпа"

Анчелоти: Всичко се реши в детайлите, главна роля имаше Роналдо

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти заяви след  загубата с 1:2 от Реал Мадрид в четвъртфиналите на Шампионска лига, че най-важна роля за успеха на испанците  е имал звездата на тима Кристиано Роналдо. „Всичко се реши от детайлите. Изпуснахме дузпа и пропуснахме възможността да вкараме още един гол след 1:0. Направихме нов пропуск веднага след почивката и това се оказа решаващо. Но главна роля в битката имаше Роналдо.”

„Според мен контролирахме играта преди червения картон. В реванша ще бъде трудно, но ще опитаме да използваме всичките се шансове. Ще опитаме да покажем най-добрия си футбол.”

„Късметът ни изневери тази вечер. Понякога се случва да пропуснеш дузпа. Това не е първи път, няма и да е последен. В Мадрид ще бъде по-трудно, но имаме още шансове. Видал е нашият избор за изпълнител на дузпи и той има достатъчно качества за това. Просто това е нещо, което се случва във футбола”, добави Анчелоти след мача на пресконференция.

„Смятам, че Хумелс и Левандовски ще се възстановят за реванша. Не обвинявам Мартинес за картона, той е важен играч за нас”, каза още италианецът преди реванша, който е на 18 април в Мадрид.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки