Никола Газдов: С тези пари ЦСКА можеше да бъде оздравен

Той не пожела да отговори откъде идват парите в ЦСКА 1948

Никола Газдов: С тези пари ЦСКА можеше да бъде оздравен

„Ако тази цена от 8 млн. лв. бъде доплатена, то тази оферта ще спечели.”

Това заяви Никола Газдов, син на финансовата директорка на Лудогорец г-жа Теменуга Газдова, след края на търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Той участва в наддаването, спечелено от представители на елитния клуб от „Българска армия”, в ролята си на физическо лице.

„С тези пари ЦСКА можеше да бъде оздравен миналото лято”, каза Газдов след приключването на тръжната процедура в Кърджали.

„Благодарим на всички, включително на привържениците, които пристигнаха от София и не направиха никакви зулуми. Поздравявам всички присъстващи, отделили от времето си. Всичко беше мирно, нямаше ексцесии. Процедурата протече при законовите изисквания”, каза той, макар че от Борисовата градина пускат сигнал до прокуратурата и жалба до Министерството на правосъдието във връзка с действията на синдик Дора Милева.

Газдов бе запитан защо е бил в нейния офис доста часове преди началото на търга и отговори с въпрос:

„Защо да не влезем по-рано в кантората?”

Какво ще се случи се с клуба, представляван от него - ЦСКА 1948?

„Нашият проект продължава по план. Процедурата не е приключила, докато не бъдат доплатени парите.”

След това Газдов бе попитан и откъде идват средствата в аматьорския клуб и по-специално тези около 3 млн. лева, предложени на търга, но не пожела да отговори и си тръгна с оправданието, че е уморен. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки