Тръст „Синя България” иска смяна на Спас Русев, ако той не се срещне с феновете

Сектор "Б" остава празен срещу Черно море

Тръст „Синя България” иска смяна на Спас Русев, ако той не се срещне с феновете

Националният клуб на привържениците на Левски съобщи, че Сектор "Б" ще остане празен за мача с Черно море от 20:00 часа на "Георги Аспарухов".  

"Сините" фенове изразиха своята позиция относно представянето на футболистите с обръщение в навечерието на двубоя от последния кръг на Първа лига:

"Срам ние  да ви гледаме! Националният клуб на привържениците уведомява всички Левскари, че днес по време на мача с Черно море в Сектор Б няма да има зрители. Призоваваме всички привърженици да подкрепят вековния ни клуб от секторите А и В. Бездушниците на терена нямат нашата подкрепа и са срам за фланелката, която носят!"

Междувременно пък от тръст "Синя България" съобщиха, че ще свикат извънредно Общо събрание на акционерите в Левски, на което да бъде гласувана смяна на Спас Русев като член на Надзорния съвет, ако до края на сезона мажоритарният собственик не се срещне с привържениците:

"Управителният съвет на Тръст „Синя България” взе решение за свикване на Общо събрание на Левски в качеството си на миноритарен акционер. Това ще се случи, ако мажоритарният собственик Спас Русев не се срещне с организацията на привържениците в рамките на настоящия спортно-технически сезон. На срещата, на която г-н Русев беше поканен от тръста и за която бе потърсено съдействие от изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов, ще се обсъдят въпроси, свързани с управлението на клуба, финансовата му стабилност и стратегията за развитие на представителния отбор."

"Дневният ред на Общото събрание на ПФК Левски АД ще бъде обявен допълнително, но той ще включва гласуване за смяна на г-н Спас Русев като член на Надзорния съвет на клуба заради липсата на контрол върху управлението, както и стартиране на процедура за превръщането на ПФК Левски АД в публично акционерно дружество. На Общото събрание, висш орган на управление на дружеството, акционерите ще се запознаят със стратегията на спортния директор г-н Даниел Боримиров за развитието на клуба като резултати, етапи и цели в отделна точка от дневния ред."

"Управителният съвет на Тръст „Синя България” взе решение да изпрати официално писмо с въпроси, свързани с финансовото състояние и управление на клуба до изпълнителния директор г-н Красимир Иванов, в което очаква конкретни отговори съгласно закона и в качеството си на миноритарен акционер", допълват от тръст "Синя България".

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки