Звездите са тук, шоуто е гарантирано

Мартин Йол реди отбора на Бербо, Аврам Грант определя тактиката на Фиго

Звездите са тук, шоуто е гарантирано

Цяло съзвездие футболни величия вече са в София за днешния благотворителен мач между фондациите на Димитър Бербатов и Ауиш фиго. Невероятната инвазия включва имена като фил Невил, Гари Невил, Пол Скоулс, Патрис Ев-ра, Мичел Салгадо, Роби Кийн, Неманя Видич, Предраг Миято-вич, двамата треньори Мартин Йол и Аврам Грант, както и самия фиго, които вече са в столицата ни. Нито един от тях не отказа снимка или автограф на събралата се тълпа. "Бербатов е велик играч. Много съм щастлив, че съм в София. Ще се видя с много приятели. Надявам се да направим спектакъл и да зарадваме фенове-те", заяви Миятович. Той допълни, че е близък и с Христо Стоичков, въпреки че са бивши футболисти на враговете Реал и Барселона.

Мачът на "Васил Левски" е днес от 20:00 часа. Очаква се пълен стадион и куп изненади за присъстващите по трибуните. До ранния следобед ще пристигнат и последните участници в All Stars 2017. Шоуто е гарантирано. У нас вече се прибра и ме-газвездата на българския футбол Христо Стоичков. Тук е и Красимир Балъков, отново вкъщи ще са Стилян Петров и Мартин Петров.

Все още има останали билети за определени блокове от "Васил Левски". Пропуски за Мача на годината може да купите от всички каси около стадиона днес до края на първото полувреме. На терена ще излязат едни от най-обичаните и титулувани играчи в историята на футбола. Те ще уважат благотворителното шоу на Бербатов и фиго. Всички приходи от събитието ще подпомогнат благотворителните каузи на фондациите на двамата футболисти, а срещата ще може да гледате пряко no bTV Action. Програмата започва в 18:00 часа, а самият двубой ще започне в 20:00 часа.

Двамата организатори решиха да поверят отборите си на двама големи треньори, сблъсквали се по терените в Англия. Това са Мартин Йол, който ще води отбора на Бербатов, и Аврам Грант, който ще реди играчите на фиго. Поканата на Бербатов към Йол не изненадва никого - двамата са в чудесни отношения и работят заедно в някои от най-успешните периоди на кариерите си. Българинът се превръща в бижуто на Тотнъм под негово ръководство, а Йол смайва журналистите с изказването, че е по-добре да умре, отколкото да продаде Димитър. По-късно двамата отново се събират във фулъм и не спират да демонстрират взаимното си доверие и уважение.

Именно поради това Йол прие поканата на Бербатов да води отбора му в един от най-чаканите мачове на българина пред родна публика. Той ще ръководи избраниците на Бербатов - Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилян Петров, Мартин Петров, Роби Кийн, Дейвид Джеймс, както и бившите съотборници на българина в Манчестър Юнайтед - Рио фърдинанд, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Cap, Пол Скоулс, Гари Невил и фил Невил.

На съседната скамейка ще седне Аврам Грант. Той попадна в центъра на вниманието през 2007 година, когато наследи Жозе Мауриньо в Челси. Близкият приятел на Роман Абрамович се превърна в първия израелски мениджър в английската Висша лига. В неговия отбор днес ще се включат Луи Саа, Луиш Боа Морте, Селестин Бабая-ро, Шимао Саброса, Яри Литманен, Иван Кордоба, Гайска Мендиета, Дуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлос, Деко, Робер Пирес, Предраг Миятович, Кристиан Карембьо и Давид Трезеге.

Звездите вече са тук, както и всички предпоставки да се получи сблъсък, който ще се помни дълго!

 
Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки