Митов: Отиваме в Черна гора, за да спечелим и там (ВИДЕО)

„Доволен съм от отбора, ще има нови попълнения”, каза треньорът на Левски след 3:1 над Сутиеска

Митов: Отиваме в Черна гора, за да спечелим и там (ВИДЕО)

„Започнахме мача много добре, показахме агресия и търпение с топката. Имаше и малко брак, можеше да направим още по-категоричен резултата преди почивката.” Това заяви Николай Митов след успеха на Левски над Сутиеска с 3:1 в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„В София се представихме много добре, макар да допуснахме неприятен гол. Отиваме в Черна гора, за да победим”, отсече наставникът на „сините”.

"Искам по-голяма увереност. Редуваме с бързи атаки, когато можем, получи се днес, но се иска още работа. Следващата седмица ще сме физически по-добре. Знаех, че са напуснали няколко играчи в Сутиеска, мен ме интересуваше ние как ще играем. Агресия, себераздаване и желание, това са трите основни неща, които искам в Левски."

Митов коментира също така играта на Антонио Вутов и Жуниор Мапуку. „Днес Вутов показа добри неща, но има какво да покаже, не е добре физически още. Мапуку е такъв тип футболист, такъв беше и в Берое, искам да играе 90 минути както игра първите 45 минути. И двамата не бяха готови за цял мач”. Треньорът на „сините” не подмина  и изпълнението на нападателя в средата на първата част, при което Мапуку се качи на топката и се задържа върху нея за секунда. „Той е атрактивен човек, но и Роналдо не го прави това. Ще говоря утре с него.”

„Цяла седмица говорихме, че трябва да започнем агресивно. Не съм очаквал още в първата минута да отбележим, но това е добре, а после поехме инициативата. Доволен съм от отбора. Отпаднахме малко физически след почивката, което е логично, а и времето го предразполагаше. Ние сме на две седмици подготовка, сега имаме още една и това ще ни помогне. Ще има нови попълнения, но това е съставът, с който ще отидем в Черна гора. Нашата публика иска да има раздаване и желание на терена.”
Треньорът  коментира как ще подходят за реванша и дали е притеснителен получения гол в София. „Притеснително? Ние ще подходим сериозно за втория мач, няма да има подценяване. 3:1 е добър резултат, но трябва да сме внимателни.”

„Тези момчета показах дух, лошото е, че напуснаха двама в последния момент, които смятах, че няма да напуснат. Това е ново начало за Левски, искам раздаване от първата до последната минута, това им казах днес на разбора.”

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки