Дунав и Берое не се победиха в зрелищен мач

Съперниците си разделиха по точка

Дунав и Берое не се победиха в зрелищен мач

Дунав и Берое не успяха да се победят в мач от II кръг на Първа професионална лига. Двата тима направиха много динамичен и интересен двубой на Градския стадион в Русе. През първото полувреме гостите успяха да поведат. През втората част по-активната игра на „драконите” даде резултат и те заслужено стигнаха до точката, отбелязвайки изравнително попадение за крайното 1:1.

 

Двубоят започна с по-активна игра от страна на домакините. Те можеха да поведат още в 8-ата минута. Димов изведе сам срещу вратаря Карагарен, който обаче не успя да нанесе хубав удар и изпрати топката в аут. В 17-ата минута Юлиян Ненов направи фрапиращ пропуск, след като от близко разстояние не успя да намери почти опразнената врата. В 29-ата минута пък гостите поведоха. Петков опита да изчисти, но топката се удари в гърба на Райнов. Рикошетът стана извеждащ пас за Серджиу Негрут, който с удар по диагонала от близко се разписа за 0:1. Васил Шопов опита да изравни в края на полувремето с далечен изстрел, но Перниш улови без проблеми.

 

В самото начало на втората част Педро Еуженио се освободи в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но Антонов изби. В 55-ата минута Берое по чудо не удвои аванса си. Педро Еуженио направи страхотен пропуск, като от около точката изпълнение на дузпа, напълно необезпокояван, стреля в аут. В 61-ата минута и домакините върнаха жеста. Хубчев центрира отляво, Мирослав Будинов засече от границата на вратарското поле, но високо над напречната греда. Мартин Райнов пък стреля от дистанция, но право в Антонов. В 65-ата минута гостите организираха скоростна контраатака. Охене изведе в отлична позиция Цонев, чийто удар по диагонала обаче не намери очертанията на вратата. В 70-ата минута Дунав можеше да изравни. Самир Аясс стреля от въздуха, топката мина до сглобката на вратата. Това все пак се случи в 81-ата минута. Бирсент Карагарен засече със задна ножица центриране отдясно, но Перниш изби. Будинов обаче стига до отбитата топка и от метър я прати в мрежата за 1:1

Берое пусна билетите за Пирин

Пропуски могат да се купяк както онлайн, така и каси на eventim

Ботев (Пд) си върна халф

Красиан Колев игра под наем в Хебър

Етър отрече за преговори с нови собственици

Вижте какво съобщиха от Велико Търново

Черно море няма шансове на Герена

Вижте подробности

Официално: Ботев (Пловдив) се раздели с директор

Вижте какво съобщиха „жълто-черните“

Малшанс: България загуби с дузпи финала в Лига на нациите

Националният ни отбор по мини футбол остана на косъм от първия си голям трофей

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

След срещата в БФС: Efbet лига остава с 16 отбора

Това заяви Филип Филипов в Бояна

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки