Коста скочи на Челси - саботирали му трансфера и се държали с него като с престъпник

Според него това е и резултат от лошите му отношения с Антонио Конте

Коста скочи на Челси - саботирали му трансфера и се държали с него като с престъпник

Испанският национал Диего Коста обвини "Челси", че с обявяването на цената за негов трансфер пречи на евентуалното му завръщане в "Атлетико" Мадрид. Според него, това е и резултат от лошите отношения между него и мениджъра на клуба Антонио Конте.



Етническият бразилец с испански паспорт иска да се върне в "Атлетико" Мадрид, въпреки че бившият му клуб все още има забрана за регистриране на нови футболисти и тя ще бъде вдигната през януари 2018-а година.

 

Коста не е играл за "Челси" от месец май насам, когато беше и финалът за Купата на Англия. Веднага след това Конте обяви, че нападателят не е в неговите планове за предстоящия сезон, а други хора от клуба обясниха, че за самия Коста това е станало ясно от януари тази година.

 

Той добавя, че клубът се държи с него като с "престъпник" и добави, че е готов да прекара оставащите две години от договора си в Бразилия без да си иска парите.



"Моята следваща дестинация е вече ясна, казва Коста пред бразилския вестник "О'Глобо". Искам да се върна в "Атлетико" Мадрид за следващия сезон.



Но "дюшекчиите" са със забрана да регистрират нови футболисти до началото на следващата календарна година, тъй като изтърпяват наказание за нерегламентирано принвличане на малолетни.



"Той в момента си е все още в Бразилия, а клубът го глоби за неявяване на тренировки. В по-късно интервю за ESPN пък обвинява "Челси", че най-напред не го взима за презокеанските турнета, а след това иска прекалено висока цена за него.

 

Това което знам е, че искат много по-висока цена от тази, която са платили за мен. Също така агентът ми ми каза, че "Челси" е поискал от "Атлетико" цена, която испанците няма как да платят. Мисля, че хората в Лондон трябва да вземат предвид всичко, което съм дал за клуба и как съм се държал преди този момент. И да знаят, че не съм в отбора не по моя вина, обясни още Диего Коста, който пристигна в "Челси" през юли 2014-а година срещу сумата от 32 милиона паунда.



"Всеки, който е в "Челси" знае какво се случи този сезон. За мене това е минало и не искам тези неща да се повтарят или аз да се връщам към тях, каза още бразилският футболист с испански паспорт.

Играч от Уест Хем с коментар за скандала Салах - Клоп

Антонио с разказ от първо лице

Фулъм се споразумя с Висшата лига за наказанието си

Заради нарушения на правилата за регистриране на футболисти

Ясно е бъдещето на Салах в Ливърпул

Нападателят остава на "Анфилд"

Гуардиола: Титлата още е далеч

"Мисля, че Арсенал няма да загуби точки, знаем какво трябва да направим"

Евертън записа трети пореден успех във Висшата лига (ВИДЕО)

Този път "карамелите" надвиха Брентфорд с 1:0

Почетино: Собствениците на Челси вече не ми пишат за подкрепа

Мениджърът на "сините" направи интересно изказване

Шефилд Юнайтед официално изпадна от Висшата лига (ВИДЕО)

Това се случи след тежката загуба от Нюкасъл

Аморим призна: Беше голяма грешка, че се срещнах с Уест Хем

Той бе сочен за фаворит за нов мениджър на Ливърпул

Манчестър Юнайтед се провали срещу Бърнли на "Олд Трафорд"(ВИДЕО)

Отборът изпари шансовете си да играе в Шампионската лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки