Сензациите в пресата: Мидълзбро следи Чорбаджийски, Левски изпуска бразилец

Сензациите в българската спортна преса от днес, 22 август 2017 г., вторник

Сензациите в пресата: Мидълзбро следи Чорбаджийски, Левски изпуска бразилец

 Сензациите в българската спортна преса от днес, 22 август 2017 г., вторник:
 

Тема спорт: Човекът на Мидълзбро си хареса Чорбаджийски

Един от шефовете на Мидълзбро Гари Гил е харесал изявите на защитника на ЦСКА Божидар Чорбаджийски (22 г.). Англичанинът бе на работна визита в България, като посети срещата с Витоша Бистрица на "Армията", а също и дВубоя между червените и Лудогорец в Елитната група до 17 г. в Панчарево.

Според Sunderland Echo Гил е останал най-впечатлен от Чорбаджийски, който се разписа на два пъти с глава до почивката след центрирания на Тиаго Родригес. Капитанът на ЦСКА е влязъл в списъка с играчи, които и занапред ще представляват интерес за Мидълзбро и ще бъде наблюдаван допълнително. Тимът от "Ривърсайд" изпадна от Висшата лига през миналия сезон и сега се състезава в Чемпиъншип. А това първенство би могло да пасне добре на Чорбаджийски предвид отличната му физика.

Освен бранителя на мача с Витоша бяха следени още Антон Недялков, Кристиян Малинов, Кирил Десподов и Фернандо Каранга, като на срещата присъстваха скаути от 3 континента.


Тема спорт: Левски предлага 20 хиляди евро на Ники Михайлов?


 
Заплата с размер на 20 000 евро на месец е предложението на Левски към вратаря Николай Михайлов, твърди trud.bg. Лично собственикът на клуба Спас Русев е водил преговорите с националния страж през изминалата седмица. Месечното възнаграждение не включва различни видове бонуси като премии за спечелени мачове, сухи мрежи и трофеи -за справка Боян Йоргачевич, сръбският вратар на сините, е прибирал през изминалата кампания по 500 евро, ако завърши двубой без допуснато попадение.
 
За последно Михайлов игра във втория ешелон на Турция, където изпадна с Мерсин, в момента той е свободен агент. Юношата на сините напусна "Герена" през 2007 година - бе продаден на Ливърпул. След това той бе преотстъпен на Твенте, с който стана шампион на Холандия. Кариерата на 29-годишния играч зацикли след продажбата му в италианския елитен Верона.
 
Очаква се утре да стане ясно дали Ники Михайлов ще се завърне в Левски. Ако това се случи, то клубът ще преотстъпи младока Николай Кръстев на Ботев Враца и ще пробва да се раздели с Боян Йоргачевич. В момента сърбинът се лекува от контузия. Заради травми в рамото и лакътя той не е играл от 25 февруари, когато бе на вратата срещу Локо Горна Оряховица.

Меридиан мач: Мениджърска война проваля сделката за Бресан

Мениджърска война между търсачи на комисиони в Бразилия на този етап проваля трансфера на бразилеца Бресан от Гремио в Левски. По информация на „Меридиан Мач“ именно този централен защитник е бил първият конкретен футболист, за чието привличане е настоял Делио Роси. Бресан е бил склонен да дойде в София, независимо от това, че треньорът на южноамериканския клуб му е заявил, че иска да разчита на него.
 
Заради зациклянето, „сините“ са се насочили към резервни варианти, като единият от тях е ислан-децът от Макаби Хайфа Холмар Ейолфсон.

Меридиан мач: Българин може да стане „златна кокошка“
 

 
Италианският сайт Calciomercato прогнозира, че младият талант на Ботев (Пд) Кристиан Добрев може да се превърне в „златна кокошка“ за Удинезе, ако бъде привлечен при „черно-белите“.
 
Медията публикува материал, в който се казва, че трансферът на Добрев може да се превърне като този на Педро Пе-рейра в Бенфика.Въпросният футболист е привлечен като юноша от Бенфика в Самп-дория и след два сезона за генуез-ците е продаден отново на Бенфика срещу 2,66 милиона евро. В момента вървят преговори между Ботев и Удинезе за продажбата на родения в Бургас нападател. Добрев беше миналата седмица в Удинезе, където бе подложен на медицински тестове, а освен това направи и няколко тренировки с италианците.
НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки