Сензациите в пресата: Левски чака Стеванович и урежда новите за дербито с Лудогорец

Бербатов ще поддържа форма с Берое, Дижон ще получи пари за Белмонт, Черно море вдига Чунчуков и още…

Сензациите в пресата: Левски чака Стеванович и урежда новите за дербито с Лудогорец

Сензациите в пресата днес, неделя, 03.09.2017 година:

„24 часа”: Левски урежда новите за дербито с Лудогорец
Двете нови попълнения на „Левски" - исландецът Холмар Ейолфсон и французинът Антони Белмонт, най-вероятно ще бъдат картотекирани в началото на седмицата и ще могат да бъдат включени в групата за дербито с „Лудогорец". „Сините" приемат шампиона на България през последните 6 г. на 6 септември от 20 ч. Двубоят е отложен от I кръг на Първа професионална лига. 27-годишният защитник Ейолфсон и навършващият през следващия месец 22 г. халф Белмонт проведоха първото си занимание под ръководството на Делио Роси още в петък вечерта часове след като подписаха своите договори с клуба. Първият се обвърза със „сините" за 4 сезона, а вторият - за 3. Двамата пристигнаха на „Герена", след като Роси поиска отборът да бъде подсилен на някои позиции. При идването си в „Левски" италианският специалист обяви, че първо ще се запознае с материала и след това ще мисли за допълнителна селекция. Явно наблюденията му са показали, че такава е наложителна. След привличането на защитник и халф се работи по ангажирането на ново крило. За целта в София бе сърбинът Ален Стеванович. Той получи разрешение от гранда „ Партизан" да преговаря с българския клуб. Стеванович е познат на Роси от Италия, където се подвизава в няколко отбора, преди да се завърне в родината си. На „Герена" очакват отговора на сърбина. 


„Тема спорт”: Стеванович скъса с Партизан, свободен е за „Герена"

26-годишният сърбин Ален Стеванович разтрогна договора си с Партизан и е свободен да премине на „Герена". Той е прекратил взаимоотношенията си с белградския гранд вчера. Това означава, че ще премине при сините без трансферна сума. Стига, разбира се, да издържи медицинските прегледи. Ален е от петък в София. Вчера крилото премина нова серия тестове. Очаква се в понеделник да има развитие дали той ще подпише с Левски. Ако го стори, то сърбинът ще е 14-ият нов в тима това лято. Стеванович, който е бивш футболист на италианския гранд Интер, през миналия сезон изигра 17 шампионатни мача за Партизан, в които реализира 2 гола. Последният от тях е на 4 март тази година срещу Цървена звезда (1:1). В дербито той получава контузия в коляното и се налага да бъде опериран. Според медиите в Сърбия той е напълно възстановен от травмата, но ще му трябва малко време да влезе в добра физическа форма.

„Тема спорт”: Бербатов ще поддържа форма с Берое
Димитър Бербатов ще поддържа форма с Берое до заминаването си за Индия. Както е известно, нападателят подписа с местния Керала Бластърс за участието в започващата след малко повече от месец Супер лига. Митко игра за заралии в проверката с младежкия национален отбор, спечелена с 2:0. Той действаше като вътрешен халф. Бербо ще се готви с водения от Александър Томаш тим, за да е в нужната кондиция за шампионата в Индия.

„Тема спорт”: Дижон ще получи пари за Белмонт
Медиите във франция твърдят, че Левски ще плати трансферна сума на елитния Дижон за Антъни Белмонт, но не посочват в какъв размер ще е тя. 21-годишният дефанзивен халф се обвърза със сините за три сезона. През изминалия сезон Антъни изигра 8 мача в Лига 1, а през сезон 2015/16 взе участие в 14 срещи в Лига 2 -помогна на тима да спечели промоция. В кариерата си полузащитникът не е вкарвал гол в шампионатен мач.

„Тема спорт”: Черно море вдига Чунчуков

Нападателят Цветелин Чунчуков ще се завърне в състава на Черно море за гостуването на Берое следващия петък. От 20 дни насам той се възстановява от разтежение на бедрен мускул, което получи при домакинството на Славия на 11 август. Състоянието му обаче вече е значително по-добро и от утре ще тренира на пълни обороти със съотборниците си. Така, ако не се появят някакви допълнителни усложнения през следващите дни, Чунчуков ще бъде включен в групата за мача в Стара Загора. На този етап обаче шансовете му да започне в стартовия състав не изглеждат големи и е по-вероятно да се появи на терена под Аязмото при негативен развой. Преди травмата 22-го-дишният футболист показваше отлична форма и успя да се пребори с конкуренцията на Марек Кузма за върха на атаката, но при принудителното му отсъствие в последните двубои словакът също имаше много добри изяви.
ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки