Тити: Целият футболен съюз е зависим от Кирил Домусчиев

„Има сервилност в последните шест години към Лудогорец”, заяви Папазов и каза от кого е облагодетелстван Марк Бата

Тити: Целият футболен съюз е зависим от Кирил Домусчиев

Близкият до ръководството на ФК Левски Константин Папазов направи минитурне в тв ефира през последните два дни. В рамките на броени часове той говори за Канал 3, BiT и BulgariaOnAir. Основната тема в разговорите с Папазов бе "Слугинажът в българския футбол". Публикуваме отговори на Тити на въпроси от трите телевизии. Започваме с разговора по Канал 3, където Папазов се включи по собствено настояване, след като изслуша изказване на шефа на Съдийската комисия Петър Петров.

Г-н Папазов, как ще коментирате изказването на Петър Петров?

- Чутовна наглост! Единственото, което може да прави, е да бъде сервилен и да бъде лъжец... Той каза невероятни глупости - не можели да се сезират! По-правилно е да се каже, че може да се сезират само когато Лудогорец или Петричев... Може би има такъв текст във футболния правилник, че Петричев, като пусне жалба, тя може да бъде приета по всяко време, във всеки миг. Роман Прохазка беше наказан за два мача миналия сезон, без да има извършено нарушение от него! Само защото Анисе си беше извадил медицинско! После бързичко се събра Дисциплинарната комисия, случайно да не се разсърди Падишаха и наказа Прохазка за два мача. Веднъж като лъжеш, лъжеш цял живот. Този човек час по-скоро трябва да напусне структурите на българския футбол. Когато лъжци са шефове на комисия, няма как производните на тази комисия да бъдат нелъжци. Ако са достойни хора и имат малко чест, да кажат: "Ние нямаме този авторитет да се справим с това много трудно понятие "българско съдийство", защото ние сме подложени под страхотен натиск и зависимости - от клубове, от собственици, от хора, които притежават телевизионните права". Ето това трябва да кажат. И още - Сисиньо трябва да бъде наказан, защото удря полицай. Дисциплинарната комисия, която има членове уж достойни, обаче прехвърля на Съдийската... Има сега невиждан страх - да отложим решението за след месец, Лудия да спре да говори... Отделно давам примери за съдийството на мачовете Септември - Черно море и Верея - Левски. Всички случаи, незнайно защо, са в ущърб на отбори, които са конкуренти на Лудогорец. Може би е уникално съвпадение, това е възможно теоретично едно на милион. Не се прави услуга на Лудогорец. Toва е просто съвпадение - да се атакува Черно море, който беше на върха, да се атакува Левски, който е разклатен, с треньор, поставен предишния ден... Какво да кажем за съдийството в Стара Загора? Но мина-замина. Битият - бит, такованият - такован... Така ще порежат всички. Защото тези хора са подлоги на господин Домусчиев. И това, ако не се изкорени, българският футбол ще бъде цял живот на това ниво. Какво помага Лудогорец на българския футбол?! Освен да вади български паспорти за футболисти, които не играят за България?! И от футболния съюз лъжат министъра на спорта, че тези играчи ще допринесат за израстването на българския национален отбор. За селекцията може да играят двама, а има направени паспорти на 22-ма. От това се облагодетелства единствено и само лицето Кирил Домусчиев. Защото продава тези играчи на европейския пазар. И това е истината, която се премълчава! Веднъж завинаги трябва да излезе наяве, за да бъде освободен българският футбол от зависимости.

Определяте съдийството на мача Левски - Лудогорец като "мръсотия"...
- Това на „Герена" беше освобождение от мръсотията, която е започнала преди 6 години, когато Левски и ЦСКА незнайно защо губят от своя авторитет и същност. Не съм чак толкова мнителен да кажа, че някой умишлено е разстроил тези два клуба. Но два колоса на българския футбол бяха смазани, може пък и умишлено да е било. На 6 септември обаче футболът ни беше спасен от помията, нечистоплътността и слугинажа. От това, което максимално успя да капитализира в тези 6 години един доста успешен бизнесмен. Но двата гранда вече минават през котилото на възраждането. При ЦСКА това вече е налице, където от две години сериозен човек стои зад клуба, а и в Левски нещата видимо имат друг хоризонт. Просто един човек успя максимално да капитализира грешките на Левски и ЦСКА и максимално да се възползва от слугинажа на българската действителност. Но не е виновен този, който яде баницата. Може ли някой да се разсърди на Кирил Домусчиев, че иска всяка година да прибира по 14 милиона от Шампионската лига? Това е стопроцентовият бюджет... Г-н Домусчиев ще ме намрази за миг, за два. Но когато остане сам със себе си, ще знае, че съм казал истината. Дори Марк Бата, който е сериозно облагодетелстван от г-н Домусчиев ще каже истината.

Защо е облагодетелстван Марк Бата от Кирил Домусчиев?
- Вие ми кажете има ли нещо вярно, че г-н Бата е един от тези, които правят нарядите на Шампионската лига?

Има, вярно е.
- Значи щом той прави съдийските наряди на Шампионската лига, трябва да е експерт от изключително високо ниво. На тази надпревара се разделят милиарди. Бата има невероятен потенциал като експертност. Как тогава си представяте такова световно величие на реферството да е в България?! Нивото му е в някое топпървенство. Присъствието на Марк Бата в България е доказателство, че на него му е все тая дали той ще направи глупост тук, защото никой не я вижда. Той е кинг (б.р. - крал) на световното съдийство. Лудогорец е добър отбор, но се застрахова. Знаете ли колко случая има на съдийски вандализъм в полза на Лудогорец?! В обучението ли е пропускът на Никола Попов? Не - проблемът е в слугинажа! В това, че е син на Антон Попов, който е зависим! Целият футболен съюз е зависим от Кирил Домусчиев! Какво повече има да говорим. Този е най-добрият съдия, най-честният. Защо тогава бърка? Защото е ЗАВИСИМ!

Защо казахте, че Моци е толкова грозен? Толкова ли ви ядосаха?
- Много. Не ме ядосаха Лудогорец, които скачат според тоягата. Видяхте ли поведението на Натанаел? Вместо да бъде благодарен на съдията, че не е изгонен, той имаше поведение на супер невинен човек. И това е, защото в последните 6 години във всеки мач отборът на Лудогорец се ползва от това поведение на съдиите, което е абсолютна сервилност.

Има ли заговор срещу Левски?
- Не. Няма заговор срещу Левски, а има сервилност в последните 6 години към Лудогорец.
Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки