Венци Стефанов пак захапа Лудогорец: Качили са се на главата на всички! Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват (ВИДЕО)

Президентът на Славия с остра атака срещу "орлите"

Венци Стефанов пак захапа Лудогорец: Качили са се на главата на всички! Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват (ВИДЕО)

Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на днешната пресконференция, която даде в Пресклуб “България”.



“Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига", каза Стефанов, цитиран от "Спортал". "Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции”, допълни Внци Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки