Септември (Симитли) победи Рилски спортист с 2:0

Домакините пропуснаха още голове срещу своя съперник

Септември (Симитли) победи Рилски спортист с 2:0

Септември (Симитли) победи с 2:0 Рилски спортист като домакин в мач от Югозападната Трета лига. Много силно започнаха първото полувреме футболистите на Септември, като натиснаха противника още през първите минути. Много шансове за гол в началото на мача пропуснаха момчетата на Спас Стоименов, като с пропуски се отличиха Анатоли Лулейски и  Стойко Иванов, които можеха да реализират по един гол с далечни удари. Греда уцели Смаил Креболиев, но малко след това в 35-тата минута за отбора на Септември бе отсъдена дузпа. Капитанът на отбора, Анатоли Лулейски бе точен от 11-те метра и отбеляза първото попадение в срещата за 1:0. До края на полувремето силите на двата отбора, каточели се изравниха, а пред симитличани нямаше много шансове за гол.

В началото на второто полувреме пред Септември (Симитли) имаше шансове за отбелязване за гол, които бяха пропуснати. Победното попадение бе отбелязано след чудесно подаване на Даниел Гогов, след което Смаил Креболиев пое топката и отбеляза за крайното и победно 2:0. След този гол, симитличани търсеха и трето попадение, като Ибрахим Алим пропусна да отбележи за покачването  на резултата. Успокоение се усети към последните минути на мача в момчетата на Септември, което няколко пъти можеше да им изиграе лоша шега. Крайният резултат бе добър за Септември, като допълниха в актива си три точки, което напълно ги удовлетворява.

„ Доволен съм от мача. Наказаният Николай Стоилков се върна в игра, Борислав Хазуров решихме да запазим след проблем с адуктора. Доволни сме от резултата, донякъде и от играта. Надяваме се в следващите мачове да подобряваме играта и да вървим нагоре в класирането“ каза старши-треньорът Спас Стоименов след победата на своя отбор.

Стартов състав Септември (Симитли): Димитър Пангев, Асен Топузов, Ивайло Иванов, Божидар Станчев, Васил Божинов, Георги Пейчев, Анатоли Лулейски(Весеко Весков), Смаил Креболиев(Йоан Петров), Стойко Иванов, Даниел Гогов, Ибрахим Алим(Борислав Вакадинов)

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки