Стамен Белчев: В ЦСКА няма резерви и титуляри (ВИДЕО)

„Силите в първенството са изравнени", смята треньорът на "армейците"

Стамен Белчев: В ЦСКА няма резерви и титуляри (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира предстоящия двубой с Етър и разкри на какво се дължи победната серия на "армейците", както и мястото на Кевин Кубемба в отбора.

"Не искам да коментирам съдиите, има си комисии, колегии. Нека се уважава труда на всеки един човек, който работи. Жалко е, че след почти всеки мач коментираме реферите, а не спортно-техническите неща”, каза Белчев пред колегите от „livesport”.

„Серията на ЦСКА я отдавам на много труд, много работа от страна на колектива, който имаме. Също така и на себерездаването на играчите по време на тренировки и на мачовете”, допълни той.

„Решението Станислав Манолев да бъде изтеглен в по предни позиции е мое. При Кирил Десподов не се получаваха нещата, затова гласувах доверие на Манолев. Мисля, че нещата се получиха и има едно постоянство в играта им. Александър Дюлгеров много добре си върши работата, отдясно може да се подвизава и Стойчо Атанасов, който също показва добри игри.”

„Това, че Десподов е направил някой слаб мач, не означава, че аз или клубът сме се отказали от него. Той е един от най-големите таланти на България. Аз съм сигурен, че когато получи възможност показва едно добро ниво.”

„В последните мачове показваме хубави игри, четири подред двубоя нямаме допуснат гол, а вкарваме близо три гола. Трябва да изчистим няколко детайла, но това е въпрос на време. Скоро всичко ще бъде, както трябва. Още малко търпение и много работа.”

„Каранга, Кубемба и Милчо Ангелов са страхотни футболисти. Ще бъде жалко, ако бъдем зависими само от един футболист. От формата на всеки един е зависим ЦСКА, но без всеки може ЦСКА.”

„Кубемба е един интелигентен футболист. Той сам вижда, че Каранга е в страхотна форма. Той е вариант за втори нападател. Аз съм много доволен от Кубемба, тъй като дава 100 процента от себе си във всяка тренировка. Той ще подпомогне за израстването на отбора.”

„Каранга получи български паспорт, но това не трябва да успокоява играчите, които са извън ЕС. Те трябва да показват, че имат място в ЦСКА, както е в сега. Доволен съм от футболистите, които имам в момента.”

„Идеята с привличането на Барт и Лое е да вдигнем конкуренцията на определени постове и всеки да бъде готов, когато му се даде шанс.”
„В ЦСКА няма резерви и титуляри. Черниаскус се възползва по най-добрия начин от шанса, който получи. Китанов е млад и перспективен вратар, който чака реда си.”

„Няма по-хубаво от това, когато отборът се готви на собствената си база. Тук вече е направено едно място, където отборът се чувства чудесно. След една година ще изглежда много по-различно. Всички го чувстваме като свой дом.”

„Силите в първенството са изравнени. Най-важното е ние да си вършим работата, аз съм сигурен, че и противниците ни ще бъркат. Бях изненадан, когато Гриша Ганчев ме извика и ми каза, че поемам първия отбор на ЦСКА. Не мисля за рекорди, не съм направил кой знае колко в клуба, знаете, че съм здраво стъпил на земята. Не искам да се сравнявам с легенди като Стойчо Младенов и други треньори. Искам да бъда полезен на клуба. Разбира се, че ще се радвам един ден да влезна в историята на клуба. Времето ще покаже.”

„Емоции има в мен, но не ги изразявам. Все пак трябва да бъда пример за футболистите. Не може да правя циркове, а след това играчите да имат сериозно отношение. Искам от съдиите да уважават труда на футболистите. Етър е един от добрите отбори в групата с опитни играчи. Ще подходим с респект към техния тим и няма да ги подценим. Надявам се да покажем един добър футбол във Велико Търново.”

„Няма значение кой ще ни падне за Купата. Имаме за цел да я спечелим, така че трябва да се изправим срещу всеки съперник рано или късно. Който отбор и да ни се падне, трябва да го изиграем и победим.”

„Първо ще изчакаме повиквателните за националните отбори и тогава ще преценим с кой отбор ще изиграем контролна среща в паузата.”

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки