Олимпиадата в Пьончан тръгва по Снапчат

Феновете на социалната мрежа ще имат уникални кадри "зад кулисите" на състезанията

Олимпиадата в Пьончан тръгва по Снапчат
Discovery Communications и Евроспорт сключиха стратегическо партньорство със Snap Inc., което ще предостави на потребителите на Snapchat достъп до ексклузивно видео съдържание от Зимните олимпийски игри в Пьончан.
 
Както се знае, Discovery Communications и Евроспорт притежават ексклузивните телевизионни права за излъчването на Олимпийските игри на територията на 50 европейски държави за период 2018–2024 година.
 
Партньорството е първото в историята на Snap, с което компанията се ангажира да излъчва съдържание от Игрите на територията на Европа. То ще включва ежедневните „Наши истории“ – селекция от публикувано от потребителите на Snapchat съдържание, както и любопитни истории и репортажи, които Евроспорт ще компилира.
 
Оригиналното съдържание на „Нашите истории“ ще бъде създавано от редакторски екип на Snapchat и ще съдържа ексклузивни кадри от Евроспорт, които ще улавят всяка минута от Игрите и ще бъдат излъчвани по бързоразвиващата се дигитална платформа Eurosport Player.
 
Сделката предоставя възможност и за много други компании и брандове да ангажират по-младите потребители с помощта на дигитални и мобилни платформи.
 
Улавяйки атмосферата и вълнението от най-големия спортен форум в света, историите на Евроспорт ще ангажират по неповторим начин потребителите на Snapchat с Игрите, като ще им позволят да създават, събират и споделят съдържание в мрежата, използвайки иновативни графики, шрифтове, анимации и звукови ефекти.
 
По този начин европейските маркетинг екипи на Discovery ще предоставят на компаниите възможността да достигат до по-широка, по-млада и по-дигитално ориентирана аудитория, която използвана платформата Snapchat.
 
Част от вълнуващото съдържание, което Discovery и Евроспорт ще предоставят, включва кадри „зад кулисите“ от състезания като сноуборд, хокей на лед, ски спускане и фрийстайл, както и клипове с участието на най-големите звезди в тези дисциплини и популярни личности, които младата аудитория харесва и следва в социалните канали. 

 

ФИС няма да признае за световен рекорд скока на Кобаяши от 291 метра

Японецът направи невероятното постижение на специално изградена за събитието шанца

Лас Вегас записа втори успех над Далас в плейофите на НХЛ

Вижте подробности

Министър Глушков поздрави БФ ски за 100-годишнината

Имате всички основания да посрещнете празника с удовлетворение и гордост

БФСки тържествено отбеляза 100-годишния си юбилей

Министърът на спорта Георги Глушков също награди Цеко Миневс почетен плакет

Александър Георгиев блести с 27 спасявания за Аваланч

Вратарят изигра ключова роля за успеха с 5:2 над Джетс

ОБЗОР: Алекс Георгиев инкасира 7 гола в плейофите (ВИДЕО)

Вижте всички резултати от НХЛ

Каролина и Бостън започнаха с домакински победи плейофите в НХЛ

Вижте подробности

Яромир Ягър с нов рекорд

Вижте подробности

Резултатите в НХЛ

Ето как приключиха битките на леда

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки