Сензациите в пресата: Емисари в Разград за чужди звезди и Дяков, Левски позлатява халф с договор

„Червен” шеф плаши съдии и деца с „Animals”; Тишина на „Лаута” след срещата с феновете; Предлагат чуждестранен треньор на Крушарски и още…

Сензациите в пресата: Емисари в Разград за чужди звезди и Дяков, Левски позлатява халф с договор

Сензациите в пресата днес, неделя, 29 октомври 2017 година:

„Стандарт”: Левски позлатява халф с договор

Халфът на "Левски" Васил Панайотов по всяка вероятност ще получи предложение за нов договор. Халфът дойде на "Герена" през лятото след пробен период, като се считаше, че ролята му ще е да запълва дупки. От началото на сезона обаче Панайотов е твърд титуляр, а Делио Роси харесва изключително много старанието и отдадеността му. Италианският специалист иска Панайотов да остане на "Герена", тъй като в негово лице вижда подходящия човек, който да помага на защитата. Договорът на полузащитника е до лятото на 2018 година, а съвсем скоро клубът ще му предложи нов контракт, вероятно и с по-добри условия. Иначе твърдя вероятно зимата от "Герена" да си тръгне румънския халф Нелуц Рошу. Причината е, че полузащитникът не се вписва в концепцията на Делио Роси. Полузащитникът бе в групата за двубоя с "Монтана" за купата на България, но дори и в този мач Роси не го пусна в игра. Халфът, който дойде със статут на един от най-добрите в Румъния, пристигна на Герена през лятото и се очакваше да повиши класата в средата на терена. За правата му бяха платени около 100 хиляди евро.

„Меридиан мач”: Тишина на „Лаута” след срещата с феновете

Около десетина представители на най-крайните ултраси в агитката на Локо (Пд) се събраха вчера, за да обсъдят как да помогнат на клуба да премине през кризата, в която е изпаднал. На „Лаута" те говориха и със собственика Христо Крушарски, който анонсира сбирката още в петък и в общи линии двете страни са си стиснали ръцете по някой въпроси. Представители на бизнес групата обаче не са били на сбирката. Най-верните привърженици и шефът обаче решиха да пазят в тайна какво са си говорили. И като цяло не искат повече да използват медиите като посредник. Всички обаче са обединени, че мачът с Етър утре е възлов за клуба и за това е важно да се възстанови спокойствието. След това ще се коментират конкретни стъпки, които ръководството е готово да предприеме по предложение на привържениците.

„Меридиан мач”: Шеф плаши съдии и деца с Animals

Шеф на ЦСКА-София отправил грозни заплахи срещу съперници и съдии. Това е станало след загубата 1:2 от Ботев (Пд) в Елитната юношеска група. Първо директорът на школата на столичани Стефан Яръмов се нахвърлил на бащата на играч от „канарчетата". После Яръмов нахлул в съблекалнята на гостите, за да им иска обяснение защо пеели: „И преди, и сега, Литекс стана ЦСКА!". Директорът обявил, че в следващата среща ще пусне срещу тях групировката Animals, която да ги кара да скандират, че Ботев е Металик от Сопот. Той не спрял с това и влязъл при съдиите, на които отправил подобна заплаха. „Ще ви посрещам с „Животните", обявил шефът на реферите.

„24 часа”: Емисари идват в Разград за чужди звезди и Дяков

Половин дузина футболни агенти и скаути от чужбина ще се изсипят на дербито от 14-ия кръг в Първа лига между „Лудогорец" и „Левски". Неделният мач е от 18,15 часа в Разград. Засиленият интерес е към играчи и от двата отбора, които са в полезрението на клубове от Франция, Турция, Китай, Казахстан и Азербайджан. На мушката на съгледвачите ще бъдат всички от домакините с атакуващи функции, както и капитанът Светослав Дяков. Габриел Обертан, Давид Яблонски и Прохазка са набелязаните от „синия" тим, които ще бъдат следени под лупа. Представител на „Врага" също ще е в ложите на „Лудогорец Арена", за да наблюдава изявите на домакините преди втория мач между двата тима в Лига Европа в четвъртък. 

„Тема спорт”: Предлагат на Крушарски чуждестранен треньор

Мениджъри вече са предложили на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски чуждестранен треньор. Босът засега държи на поста Воин Войнов, въпреки че запалянковците на черно-белите искат оставката не само на наставника, но и на целия спортно-технически щаб. Очакваше се Войнов да бъде заменен след отпадането от Славия за купата. Крушарски обаче посочи, че няма кой да поеме тима в тази взривоопасна обстановка. В момента Локомотив се готви за домакинството на Етър. Двубоят е утре от 19:00 часа на "Лаута" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Очаква се преди него да има среща между боса Крушарски и част от феновете на тима.
Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки