ЦСКА рискува служебна загуба с 0:3 от Локо (Пд) (+ВИДЕО)

"Червените" трябва до утре да намерят стадион, който да приеме мача, Етър вече ги отряза, новият вариант е Сливен

ЦСКА рискува служебна загуба с 0:3 от Локо (Пд) (+ВИДЕО)

ЦСКА е заплашен от служебна загуба с 0:3 в следващия кръг срещу Локомотив (Пд), ако не представи вариант за нов стадион, който да приеме двубоя от третия кръг на А група до 12:00 часа утре (22 август).

„Армейците” са наказани с лишаване от един мач след изцепките на „червените” фенове в Ловеч, които раниха полицаи с хвърлени предмети.

Първият вариант за домакин на мача ЦСКА – Локо (Пд) е бил град Велико Търново. От Етър обаче са отказали категорично да дадат стадиона си провеждане на този двубой. По непотвърдена информация нито един клуб не иска да приеме мач на Локо (Пд) заради буйната агитка на „смърфовете”.

ЦСКА има депозирана молба мача да се проведе на стадион „Ивайло” в Търново. От Етър дойде писмо, с което не допускат ЦСКА до стадиона”, обясни председателят на спортно-техническата комисия Йордан Томов пред репортер на Novsport.com.

„Ако ЦСКА не депозира нова молба с предложение за нов стадион, по наредба ще загуби с 3:0. Още няма при нас документ за нов стадион, даваме им отсрочка. Не са ни казали други варианти, чакаме ЦСКА да ни кажат”, допълва Томов.

Според информация на Novsport.com, новият вариант за домакин на мача е Сливен. Говори се обаче, че Йордан Лечков иска от ЦСКА предварително да платят за ползването на стадион „Хаджи Димитър” преди нещата да бъдат уредени.

В същото време председателят на СТК потвърди, че шестима играчи на Ботев (Враца) са разтрогнали с клуба заради неизплатени суми.

„6 човека от Ботев (Враца) разтрогват за заплати. По новата наредба за една заплата може да се разтрогва договора и клубовете трябва да бъдат много внимателни”, обяви Йордан Томов.


Спортно-техническа комисия
Решение -21.08.2012г.
-                     Срещата отІІІ-ти кръг на „А” ФГ между отборите на ПФК”Локомотив” Сф – ПОФК”Ботев Враца”  ще се играе по програма на 26.08.2012 г /неделя/ от 18.00 часа на стадион „Славия”.
 
-                     Отлага за разглеждане по наложено от ДК при БФС наказание на ПФК „ЦСКА” лишаване от домакинство, утвърждаването на стадион за провеждане на срещата от ІІІ – ти кръг на „А” ФГ между отборите на ЦСКА – Локомотив Пд. Дава срок на ПФК „ЦСКА” до 12.00 часа на 22.08.2012 г. да предложи стадион за провеждане на срещата.

-        СТК констатира, че са прекратени  договорите на състезателите:
- Румен Ивайлов Рангелов – с ПОФК „Ботев Враца” считано от 16.08.2012.
- Ивайло Данчев Павлов – с ПОФК „Ботев Враца” считано от 17.08.2012.
- Николай Петров Владинов – с ПОФК „Ботев Враца” считано от 16.08.2012.
- Тихомир Николаев Найденов – с ПОФК „Ботев Враца” считано от 16.08.2012.
- Светослав Валериев Ангелов – с ПОФК „Ботев Враца” считано от 16.08.2012.
- Веселин Любенов Цветковски – с ПОФК „Ботев Враца” считано от 16.08.2012.

-        След като разгледа представените документи СТК констатира, че няма надлежно сключен договор за сключени трудово- правни отношения между ПОФК „Ботев Враца” и Иван Стоилов Минчев. Същият може да бъде картотекиран в друг ФК/ПФК/.

 
                                               Секретар СТК:
                                                                           /Н.Михайлов/

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки