Никой не иска да става шеф на Нефтохимик!

СД на "шейховете" прие оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров

Никой не иска да става шеф на Нефтохимик!

Съветът на директорите на ПФК Нефтохимик прие оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. В същото време обаче той остава на своя пост. По закон, при положение, че никой не иска да заеме тази длъжност Тодоров остава на поста още шест месеца. Оказва се, че в Нефтохимик е точно така. Никой не иска да става шеф в клуба, като на днешното заседание не е намерен човак, който да смени Тодоров. При това положение още половин година той ще бъде изпълнителен директор.

 

Въпреки това позицията „изпълнителен директор“ вече е овакантена и след изтичане на законовия шестмесечен срок Николай Тодоров ще бъде свободен да напусне управлението на Нефтохимик. Този срок ще бъде съкратен, в случай, че се появи подходящ кандидат да заеме длъжността.

 

Николай Тодоров депозира оставката си след среща с Комисията по спорт към Общинския съвет, на която получи категоричен отказ за финансова помощ. В мотивите си той посочва липсата на подкрепа от страна собствениците. Така създалата се ситуация накара служителите на клуба да потърсят яснота около бъдещето му. Те поискаха среща с Общинския съвет, на която да изразят подкрепата си към изпълнителния директор и да потърсят конкретни отговори относно визията за развитие на Нефтохимик. За съжаление на срещата присъстваха единствено трима общински съветници. Въпреки неуважението, което демонстрираха към тях, служителите са категорични, че ще направят повторен опит да се срещнат с представителите на местния парламент. Това ще се случи на 28 ноември по време на сесията на Общинския съвет. Освен служителите, пред сградата на НХКА ще бъдат и децата и юношите, които тренират в клуба.

 

На Общото събрание днес бе официализирано обединението с Локомотив Бургас. Тодор Георгиев влиза като нов член на Съвета на директорите, а Костадин Джамбазов е спортен директор.

 

Финансите на клуба са в много тежко състояние, като цел №1 е именно осигуряването на свеж ресурс за да може дружеството да функционира нормално.
 

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки