Чутовен резил за Ливърпул, след аванс от 3 гола (ВИДЕО)

Севиля с невероятен обрат за 45 минути

Чутовен резил за Ливърпул, след аванс от 3 гола (ВИДЕО)

Ливърпул не успя да победи като гост Севиля, въпреки че след половин час игра водеше с 3:0. Англичаните регистрираха чутовен резил, а испанците сътвориха истинско чудо, след като за едно полувреме върнаха трите попадения за крайното 3:3. За да бъде пълна драмата, изравнителното попадение падна в 93-ата минута.

 

Двубоят почна ударно за Ливърпул. Още във 2-ата минута, след центриране от корнер, топката достигна до Роберто Фирмино, който засече за 0:1. В 19-ата минута Севиля по чудо не изравни. Нолито получи в наказателното поле, залъга защитник в червено и стреля. Вратарят успя да докосне топката, колкото да се отклони в лявата греда, а след това да я улови. Секунди по-късно испанците пропиляха нов невероятен шанс. Този път Уисам Бен Йедер остана сам срещу вратаря и стреля по диагонала, но топката премина на сантиметри до дясната греда. След още минутка пък Ливърпул пропусна да удвои аванса си. Фирмино бе изведен сам срещу вратаря и стреля, но Серхио Рико показа страхотен рефлекс и изби в корнер. След неговото изпълнение Фирмино отклони с глава към Садио Мане, който плонжира и също с глава прати топката в мрежата за 0:2. След половин час игра мърсисайдци оформиха класиката в резултата. Мане бе изведен сам срещу вратаря, но Рико отрази удара му. Топката обаче попадна у Роберто Фирмино, който от близко и на празна врата нямаше как да сгреши – 0:3. Мохамед Салах можеше да направи 0:4, но Рико спаси сигурен гол. В края на полувремето вратарят на Севиля улови и удари на Мане и Нолито.

 

В началото на втората част Севиля се развихри. В 51-ата минута, след центриране от фаул на Банега, Уисам Бен Йедер засече с глава към далечната греда за 1:3. В 59-ата минута Алберто Морено сгреши пред наказателното си поле, след което вътре в него фаулира Бен Йедер, за което главният арбитър отсъди дузпа. Потърпевшият се нагърби с изпълнението на наказателния удар и вкара. Главният арбитър обаче назначи повторение. И при втория си опит Йедер сполучи, намалявайки изоставането на домакините до 2:3 и връщайки интригата с пълна сила. В 63-ата минута Севиля можеше и да изравни. Ескудеро стреля мощно, вратарят изби и топката срещна напречната греда. Мохамед Салах можеше да направи 2:4, но от удобна позиция стреля до гредата. Мане пък бе изведен сам срещу вратаря, но стреля над напречната греда. Драмата настъпи в 3-ата минута на добавеното време. След центриране от корнер, топката стигна до Гуидо Писаро, който на шпагат я прати в мрежата за крайното 3:3.

 

Монца открадна точка от Лацио в последния момент

Двата тима завъртяха равенство 2:2

ПСЖ вади 80 милиона евро за Тюрам от Интер през лятото

Парижани искат на всяка цена френския национал

Нюкасъл не срещна никакви трудности с Бърнли (ВИДЕО)

"Свраките" вкараха четири гола на противника

Уест Хем може да загуби Калвин Филипс до края на сезона

Халфът е получил контузия

Нотингам направи важна крачка към спасението (ВИДЕО)

Форест стигна до победа с 3:1 над Шефилд Юнайтед като гост

Дортмунд смачка Аугсбург, вкара цели пет гола във вратата на гостите (ВИДЕО)

Рурците показаха отлична игра

В Англия искат победителят във ФА Къп да вземе квота за Шампионска лига

Вижте подробности

Байерн плаща 30 млн. евро компенсация за треньор?

Треньорът на Бенфика Рогер Шмид може да поеме баварците

Реал Сосиедад спря пропадането с успех над Лас Палмас (ВИДЕО)

Баският тим спечели с 2:0

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки